T-Mobile slaví 20 let, zákazníci dostanou pořádnou porci dat zdarma

T-Mobile slaví na podzim 20leté výročí, všem svým zákazníkům připraví pěknou hromadu dat zdarma. Princip je jednoduchý – první říjnový víkend si mohou všichni zájemci o volná data v aplikaci Můj T-Mobile navýšit datový limit o 1 000 MB nebo využít denní balíček zcela zdarma. Vychutnat surfovací jízdu si pak mohou až do konce zúčtovacího období (denní balíčky do 24 hod od zapnutí). (TZ)

„Rádi bychom toto významné výročí oslavili společně se všemi našimi zákazníky a věříme, že data zdarma jsou ta správná volba,“ vysvětluje Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile, a doplňuje: „Pevně doufáme, že si dárek všichni naplno užijí. Nám se tím otevírá příležitost otestovat parametry naší sítě při vysoké zátěži a uživatelské chování klientů.“

Navýšit si FUP v aplikaci zdarma mohou zájemci ze všech segmentů i opakovaně, a to od pátku 30. 9 od 22:00 do pondělí 3. 10. do 2:00 hodin. Uživatelé předplacených karet nebo ti, kteří v tarifu data nemají, mohou zdarma využít denní balíček (opakovaně během víkendu po 24 hodinách). K použití navýšeného objemu dojde až po vyčerpání vlastního datového limitu v tarifu nebo balíčku, volná výroční surfovací jízda končí daným zúčtovacím obdobím zákazníka.

Nabídka platí i pro uživatele služby Mobilní internet, není však slučitelná se službou Internet bez drátu a M2M tarify.

Zákazníci v jednotlivých segmentech o akci budou informováni příslušnými komunikačními kanály, využije se kombinace SMS nebo reklamních bannerů s on-line tiskem, radiem, FCB, Instagramem a speciální micrositou.

Obchodní podmínky nabídky a více informací zde: www.t-mobile.cz/slavime.

O společnosti

Společnost T-Mobile Czech Republic, člen mezinárodní telekomunikační skupiny Deutsche Telekom, letos slaví 20 let na českém trhu.  S šesti miliony mobilních zákazníků je jedničkou na českém mobilním trhu.
T-Mobile je ale především integrovaným operátorem a kromě telekomunikačních služeb nabízí i komplexní ICT řešení nejen pro firmy. Svým klientům poskytuje nadstandardní služby ve vysokorychlostní síti a špičkové inovace v oblasti technologií.

T-Mobile Czech Republic, zakládající člen národní sítě UN Global Compact v České republice, klade důraz na odpovědný přístup k okolí a ke společnosti. Drží se férových pravidel podnikání, pomáhá na svět prospěšným aplikacím a službám, podporuje neziskové organizace, drobné podnikatele i jednotlivce a pomáhá při mimořádných událostech. Zaměstnanci společnosti působí jako dobrovolníci na řadě míst celé republiky.

Více informací o společnosti najdete na www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portál pro novináře), www.t-mobile.cz/pomahame (informace o společenské odpovědnosti) a www.rozjezdy.cz (T-Mobile Rozjezdy – program podpory drobných podnikatelů). Kontakty na tiskové oddělení: press@t-press.cz, tel.: 603 601 031.