KPMG chce dodávat víc IT projektů. Tým posílil Martin Hladík

Do poradenské společnosti KPMG Česká republika přišel na pozici Director Martin Hladík. V oddělení Management Consulting povede tým zaměřený na realizaci IT projektů, na které se bude firma vedle IT poradenství výrazně soustředit. (TZ)

Martin Hladík má téměř dvacetileté zkušenosti z oblasti informačních technologií a finančních služeb. Ve společnosti Ness Technologies CZ působil jako viceprezident, v IBM odpovídal za oblast finančních služeb v Česku, Maďarsku a na Slovensku. Působil také v CGI.

Hladík absolvoval informatiku na Vysoké školy ekonomické, odkud má také doktorát. Titul MBA získal na Nottingham Trent University. Ve volném se věnuje volejbalu, boxu a stolnímu tenisu. Rád jezdí na horském kole.

O KPMG Česká republika

KPMG Česká republika je jednou z členských firem celosvětové sítě poradenských společností KPMG. Poskytuje služby v oblasti auditu, daní, poradenství a práva. Svou činnost zahájila v roce 1990, kdy byla v Praze otevřena první kancelář. V současné době má 840 zaměstnanců a kanceláře v Praze, Brně, Českých Budějovicích a Ostravě.

KPMG je celosvětová síť poradenských společností poskytujících služby v oblasti auditu, daní a poradenství. V jejích členských společnostech pracuje více než 155 000 pracovníků ve 155 zemích. Nezávislé členské společnosti sítě KPMG jsou přidružené ke KPMG International Cooperative („KPMG International“), švýcarské organizační jednotce. Každá členská společnost celosvětové sítě KPMG je právně samostatná a oddělená jednotka a tak se označuje.