Polycom nabídne plnou podporu pro Skype for Business

Společnost Polycom® dlouhodobě zaujímá vedoucí postavení mezi dodavateli audio a videokonferenčních produktů a řešení pro vzdálenou spolupráci. Zákazníkům nabízí rovněž snadno použitelné integrované multiplatformní systémy pro sjednocenou komunikaci. (TZ)

V této oblasti hraje stále důležitější roli dlouhodobá strategická spolupráce se společností Microsoft, která trvá již dvanáct let. Polycom® je nejdůležitějším partnerem Microsoftu v oblasti řešení pro audiovizuální komunikaci. Díky tomu je zajištěna vysoká míra interoperability mezi komunikačními systémy Polycom® a platformami Microsoft Lync, Skype for Business a kancelářskými aplikacemi MS Office. Polycom® se také stal oficiálním partnerem Skype Operations Framework.

V poslední době se pozornost obou firem soustřeďuje především na Skype for Business a jeho novou pokročilou variantu Microsoft Skype Room Systems (MSR), známou dříve jako Project Rigel. Zde hraje klíčovou roli cloudová služba Polycom® RealConnectTM, která uživatelům Office 365 a Skype for Business umožňuje konektivitu s účastníky jiných komunikačních platforem. Firmy přecházející na Office 365 a Skype for Business navíc mohou ochránit své předchozí investice do komunikačních řešení, která by jinak byla nekompatibilní s novým aplikačním prostředím Microsoft.

Kromě toho bude Polycom® nadále zajišťovat plnou kompatibilitu svých řešení s Microsoft Skype Room System v rámci produktové řady Polycom MSR Series. Sem spadají například zařízení Polycom® RealPresence Trio™, Polycom® CX5100 a systém Polycom® RealPresence Medialign™.  

Současně společnost Polycom® oznámila, že videokonferenční systémy Polycom® Group Series v sobě budou mít nativně integrováno uživatelské rozhraní pro Skype for Business. To samé bude platit rovněž pro telefonní přístroje Polycom® VVX 500 a 600 Business Media Phone a již zmíněný konferenční telefon Polycom® RealPresence Trio™.

Více informací o komunikačních řešeních Polycom® můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/polycom

Společnost Gesto Communications se v rámci portfolia Polycom® zaměřuje zejména na videokonferenční řešení. Pro oblast videokonference je také platným Polycom® GOLD certifikovaným partnerem. V rámci přidaných služeb pak Gesto Communications jako distributor zajišťuje také technickou i poradenskou podporu prodejcům, prodejní know-how z oblasti unifikovaných podnikových řešení Polycom®. Dále pomáhá při návrhu, implementaci i správě konferenčních řešení u koncových zákazníků.