Nákupy Ona Dnes začnou už v pondělí 17. října, tváří je Tereza Kostková

Týden plný nákupů se koná už počtrnácté, a to ve dnech 17.-23. října ve vybraných prodejnách v rámci celé ČR. Tváří se stala herečka a moderátorka Tereza Kostková. Čtenářky Ona Dnes se můžou těšit na více než 140 slevových kuponů a slevy v hodnotě až  50 %. Kuponovou knížku najdou v pondělním vydání MF DNES v magazínu Ona Dnes a ve čtvrtečním vydání MF DNES s Magazínem DNES+TV. (TZ)

Nakupovat se slevovými kupony bude možné po celý týden. Seznam všech obchodů, ve kterých kupony na slevy platí, najdete i na webové stránce nakupy.onadnes.cz nebo na Facebooku Nákupy Ona Dnes.

Letos se můžou čtenářky těšit i na několik novinek. Magazín bude mít více stran – novinkou jsou medailonky ke kuponové knížce přímo v magazínu, které obsahují více informací o daném obchodě či službě. 20. října se v prodejně C&A Diamant Můstek na Václavském náměstí uskuteční event pro čtenářky Ona Dnes. Můžou například zdarma využít služeb stylistů, vizážistů nebo se setkat s fashion blogerkami. Pro muže je připravena barber´s show – holení břitvou.

K oblíbeným prodejcům z minulých ročníků (jako jsou třeba A3 Sport, Adidas, C&A, Debenhams, Ecco, Festina, Manufaktura, Marionnaud, Marks & Spencer, Parfumerie Retro, S. Oliver, Scan Quilt, Tchibo a Yves Rocher) nově přibydou třeba Eobuv, Košík.cz, New Yorker, Reno nebo Van Graaf.

Generálním partnerem Nákupů je už posedmé společnost Visa. Za každou platbu kartou Visa tak koncoví zákazníci získají u vybraných obchodníků odměnu v podobě další slevy nebo dárku. Navíc z každé platby kartou Visa Mediální skupina MAFRA společně s Visa přispějí 10 korunami Nadaci Terezy Maxové dětem. Výsledná částka poputuje na podporu projektu finanční gramotnosti určeného matkám ve vybraných azylových domech.