Zyxel na veletrhu Broadband World Forum 2016 představí to nejlepší pro Wi-Fi

Společnost Zyxel Communications se od 18. do 20. října zúčastní londýnského veletrhu Broadband World Forum 2016, kde na stánku B90 představí řadu inovací pro širokopásmový přístup a domácí sítě. (TZ)

Společnost bude na veletrhu prezentovat:

  • Špičková Wi-Fi řešení: Zyxel s ohledem na potřeby zákazníků vyvíjí a nabízí prvotřídní síťová řešení pro rychlejší provoz, lepší pokrytí a spolehlivou konektivitu.
  • Připojení domácností gigabitovou rychlostí: Zyxel díky optimalizaci a integraci různých FTTx aplikací nabízí širokopásmové připojení domácností gigabitovou rychlostí a možnost snadného nasazení služeb ve standardu GPON a G.fast.
  • Řešení pro lepší služby uživatelům: Zyxel bude na veletrhu prezentovat výhody svého řešení One Connect pro poskytovatele služeb, tj. kvalitnější služby uživatelům, rychlejší nastavení a nižší náklady na podporu díky nulové konfiguraci Wi-Fi a nástrojům pro vzdálenou diagnostiku a řešení problémů.

Součástí přehlídky bude také nejnovější HomeSpot router LTE4506, který byl zařazen mezi finalisty soutěže Broadband World Forum Award o nejlepší inovaci v oblasti bezdrátového širokopásmového připojení a společností O2 Czech Republic vybrán jako prémiový LTE modem. HomeSpot může sloužit nejen jako hlavní internetový router pro domácnosti, ale také jako ideální společník na rodinné dovolené všude tam, kde je pokrytí LTE.

„Naší snahou bylo nabídnout prémiový produkt, který podporuje nejnovější LTE technologii a dokáže reagovat na neustále se měnící potřeby zákazníků, což nejlépe zvládne právě router LTE4506. Se společností Zyxel úzce spolupracujeme již více než deset let a věříme, že LTE4506 bude našim zákazníkům poskytovat bezdrátové širokopásmové připojení nejvyšší kvality,“ dodává Tomáš Kohout, Business Development Manager společnosti O2 Czech Republic.

Světovou premiéru si na veletrhu odbude nové řešení společnosti Zyxel na protokolu Multi-Path Transmission Control Protocol (MPTCP), které je nabízeno s partnerským softwarem. MPTCP operátorům umožňuje kombinovat DSL a LTE sítě, a dosahovat tak větší síťové rychlosti, pokrytí i spolehlivosti.

Společnost Zyxel současně na veletrhu představí své nové logo a firemní identitu. Její klíčovou schopnost a úzký vztah se zákazníky vyzdvihuje nový slogan „Your Networking Ally“.