Britské křížníky dorazily do World of Warships

20. října, 2016 — Královské loďstvo jsme na obzoru vyhlíželi všichni již hodně dlouho, ale teprve nyní může s radostí oznámit, že 10 britských lehkých křižníků je konečně připraveno k vyplutí. Silné a současně téměř nenápadné a neslyšitelné lodě jako Minotaur a Edinburgh jsou konečně spuštěni na vodu, aby potěšily všechny fanoušky a hráče World of Warships. (TZ)

Labutě na Temži jsou možná pod ochranou britské královny, ale ta vás rozhodně nezachrání, až se začnete plavit na křižníku Black Swan (Černá labuť) a prodírat se vývojovou řadou hezky nahoru. Od Tier I Black Swan vede dlouhá cesta k úspěchu. Podívejme se však na zoubek těm nejzajímavějším kouskům. Na Tier VI bude vaše sny i potřeby ochrany Velké Británie plnit křižník Leander a rozhodně nelze ani zapomenout na Tier VIII s přenádhernou lodí Edinburgh.

A konečně na Tier X si můžete zahrát na novou bestii moří i oceánů, silný křižník Minotaur. Byla to loď, která představovala to nejlepší z designu lehkých křižníků na začátku poválečné éry. Kromě svých úžasných kompaktních rozměrů a nízké detekovatelnosti, se tento křižník může pochlubit ještě rychlou střelbou a dvojího využití zbraní poskytující i vynikající střelecký rádius. A samozřejmě nelze ani zapomenout na impozantní výhodu The Royal Navy, kterou tvořily jejich torpéda. Rozhodně neváhejte a získejte do své sbírky všechny tyto legendy.

Královské námořnictvo má bohatou historii a my jsme se opravdu těšili na to, až do hry tuto řadu lodí dostaneme,“ říká producent hry World of Warships Artur Plociennik. „Protože my všichni v týmu opravdu hodně chováme respekt k historii, chtěli jsme si být naprosto jistí každým detailem a vytvořit tak pro hráče opravdu výjimečný zážitek.“

Královské námořnictvo se skládá z mrštných a současně téměř neviditelných lodí, které se velmi rychle řítí po nepříteli, zatímco si námořníci zpívají „Rule Britania“.

V kombinaci nízké detekovatelnosti, torpédové výzbroje a dýmových clon se vám podaří prorazit trup i opravdu dobře obrněným nepřátelům.

Nejnovější informace o hře naleznete na těchto stránkách:

###

O společnosti Wargaming

Wargaming je oceňovaný tvůrce a vydavatel online her. Je jedním z lídrů na trhu free-to-play MMO. Společnost byla založena jako soukromá společnost v roce 1998 a k dnešnímu dni vydala více než 10 herních titulů. V současné době se Wargaming zaměřuje na tvorbu válečných týmových MMO her věnovaných válčení první poloviny 20. století zahrnující obrněné World of Tanks, vzdušné souboje World of Warplanes a námořní World of Warships. Tyto tři propletené tituly spolu tvoří společný herní svět integrovaný v rámci portálu www.wargaming.net.

Společnost dále uvedla  World of Tanks na Xbox a World of Tanks Blitz na mobil a tablet. V roce 2014 resp. 2015 představil World of Tanks na Xbox epické bitvy tank proti tanku i konzolovým hráčům a nabídl první multiplatformní herní zážitek pro Xbox 360 a Xbox One. V roce 2016 vydal Wargaming World of Tanks pro PlayStation®4 a pokračuje tak v dobývání světa konzolí.

Oficiální stránky: