Dell EMC představil nové portfolio bezpečnostních řešení. Zvýší se zabezpečení cloudu

Praha, 21. října – Společnost Dell EMC ve středu v texaském Austinu, kde v uplynulých dnech proběhla první konference Dell EMC World, představila nové portfolio bezpečnostních řešení pro koncová zařízení i datová centra. Komplexní služby přinesou účinné propojení bezpečnostních prvků pod jedním dodavatelem a ochrana datových center bude nově softwarově definovaná a s podporou cloudu. (TZ)

Zabezpečení a správa koncových zařízení od Dell EMC

Dell EMC odhalil novou podobu řešení pro správu koncových zařízení a jejich zabezpečení. Celé portfolio v sobě spojí produkty od Dellu, Mozy, RSA a také VMware AirWatch. Při jeho sestavování zohlednil Dell EMC především měnící se podobu pracovní síly a její vzrůstající mobilitu. Uživatelé koncových zařízení tak díky němu budou moci pracovat kdykoliv, kdekoliv a s jakýmikoliv nástroji, aniž by museli dělat bezpečnostní kompromisy. Značnou výhodou této nabídky je její vzájemná kompatibilita a sjednocení všech řešení pod jedním dodavatelem.
„S pomocí tohoto portfolia řešíme spoustu starostí našich klientů s nákupem a implementací bezpečnostních řešení. Zákazníci se nám svěřili, že si přejí sjednotit poskytovatele, aby se usnadnila celková správa systému a zároveň se zvýšila jejich bezpečnost. A právě to se pro ně tímto krokem snažíme udělat,“ řekl Jeff Clarke, místopředseda Operations a prezident Client Solutions z Dell EMC.

Nové portfolio bude stát na čtyřech hlavních pilířích:

 

  • Zabezpečení, záloha a obnova dat – produkty Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise a MozyEnterprise a MozyPro pro zabezpečení dat v cloudu
  • Ověřování identity bezpečné a pohodlné připojení k webovým a SaaS aplikacím, nativním mobilním aplikacím i tradičním podnikovým zdrojům prostřednictvím RSA SecurID® Access
  • Zjišťování hrozeb a jejich řešení RSA NetWitness® Endpoint využívající moderní behaviorální analytiku a strojové učení

 

  • Pokročilá sjednocená správa koncových zařízení a aplikací – nástroj VMware AirWatch

Ochrana dat v cloudu s produkty Dell EMC MozyEnterprise a Dell EMC MozyPro je dostupná již nyní, řešení RSA a AirWatch budou následovat v prosinci.

Softwarově definovaná ochrana dat v cloudu pro moderní datová centra

Společnost Dell EMC se zaměřila také na zabezpečení dat v datových centrech. V době IT transformace je klíčová moderní architektura využívající technologie, které jsou softwarově definované a přizpůsobené pro cloud. Dell EMC proto představil novou, softwarově definovanou verzi nejoblíbenějšího ochranného úložiště Data Domain Virtual Edition 3.0, jehož škálovatelnost narostla na šestinásobek, v jednom okamžiku dokáže ochránit až 96 TB dat a nově podporuje i nejoblíbenější světové servery Dell EMC PowerEdge. Kromě toho umožňuje tiering dat do veřejných, soukromých i hybridních cloudů. Jak Dell EMC oznámil už minulý měsíc,

DD VE je podporováno také na zařízeních Dell EMC VxRail, jeho zákazníci tak mohou využívat softwarově definované ochranné úložiště také v hyperkonvergovaném prostředí.

Nová verze Data Domain je dostupná již nyní.

Dell EMC vydal také nové softwarové doplňky, které mají za úkol chránit aplikace a data v cloudu a celkově zjednodušit a snížit náklady na zajištění jejich bezpečnosti. Je mezi nimi například pokročilá ochrana aplikací běžících na Microsoft Azure, bezpečný nativní tiering dat do celé škály cloudových platforem nebo řešení Spanning, které nově díky datovému centru na území EU usnadní zálohu a obnovu data v cloudových aplikacích Microsoft Office 365 nebo Salesforce.com také evropským podnikům.

Dell EMC kromě toho spouští také zákaznickou podporu ProSupport One zaměřenou na datová centra. Ta v sobě spojí to nejlepší ze zkušeností obou nedávno spojených společností a na non-stop bázi nabídne svým podnikovým zákazníkům špičkový, sjednocený servis pro jejich firemní IT.

O společnosti Dell EMC  

Společnost Dell EMC, součást skupiny Dell Technologies, umožňuje organizacím modernizovat, automatizovat a transformovat svá datová centra díky špičkovým konvergovaným infrastrukturám, serverům, úložištím a technologiím pro ochranu dat. Tím podnikům poskytuje důvěryhodný základ pro transformaci IT prostřednictvím hybridních cloudů a přeměnu celého systému podnikání tvorbou nativních cloudových aplikací a big data řešení. Dell EMC poskytuje služby zákazníkům ze 180 zemí – včetně 98 % společností z žebříčku Fortune 500 – a nabízí nejucelenější a nejinovativnější portfolio na trhu zahrnující vše od hraničních sítí přes základní systémy až po cloud.