Synology® odhaluje beta verzi Surveillance Station 8.0

Přichází s efektivním desktopovým klientem a flexibilním systémem pro převzetí služeb v případě výpadku, které si zamilujete. (TZ)

Tchaj-pej, Tchaj-wan— 20. října 2016. Synology® Inc. dnes ohlásilo dostupnost beta verze aplikace Surveillance Station 8.0 a zve uživatele na celém světě k testování v rámci beta programu. Cenná zpětná vazba a návrhy budou zapracovány do ostré verze Surveillance station 8.0.

“Surveillance station 8.0 Beta uvádí novou úspornou desktopovou klientskou aplikaci a také mnohem jednodušší nastavení failoveru na úrovni CMS” řekl Jonathan Wang, produktový manažer Synology, “Díky širší podpoře nových kodeků, automatické kalibraci živého zobrazení či podpoře inteligentních video analytických funkcích, dokážeme, že perfektní bezpečnost můžete dosáhnout i snadno a intuitivně.”

Surveillance Station 8.0 beta zahrnuje následující nové funkce:

  • Surveillance Station Client: kromě sledování živého zobrazení přes webové rozhraní, mohou uživatelé nainstalovat klientskou aplikaci Surveillance Station a dosáhnout tak až dvakrát rychlejšího startu živého zobrazení či časové osy a osvobodit se od závislosti na webovém prohlížeči
  • Lepší vícekanálové přehrávání: podpora automatického i manuálního přepnutí rozlišení v závislosti na velikosti okna či proběhlé události optimalizuje velikost vyžadovaného datového pásma a nároků na klientské PC
  • Pokročilé pravidlo akce: vylepšená funkce pravidla akce pro další automatizaci aktivit v závislosti na proběhlých událostech. Flexibilní použití logických operátorů s několika událostmi lze kombinovat tak, že akce je spuštěna při jedné nebo všech předdefinovaných událostech.
  • Automatický failover: uživatelé mohou nastavit flexibilní pravidlo pro přepnutí v případě výpadku nahrávacího serveru v rámci CMS skupiny. Nová funkce zajistí monitoring s minimální dobou nedostupnosti, mižší počet nezbytných fyzických serverů a celkově nižší náklady.
  • Nové kodeky: Surveilance Station 8.0 beta nově podporuje kodek H265, čímž rozšiřuje nabídku nasaditelných kamer a zároveň snižuje nároky na živé zobrazení a nahrávání o přibližně 25%. Přibyla také podpora H264+ od společnosti Hikvision® a Smart Stream od firmy ZAVIO®.
  • Vylepšený VS360HD: firmware u VS360HD byl vylepšen o jednodušší připojení k NASu a provádění celé řady nastavení přímo z prostředí VisualStation. QuickConnect ID a http připojení jsou nově podporována, takže se k vašemu Surveilance Station připojíte odkudkoliv na světe.

Pro více informací o Station 8.0 Beta, navštivte prosím: www.synology.com/beta/2017_SurveillanceStation_80.

Dostupnost

Synology Surveillance Station 8.0 beta balíčky jsou k dispozici ke stažení zdarma pro DSM. Pro vice informací, navštivte www.synology.com/beta/2017_SurveillanceStation_80

O společnosti Synology

Společnost Synology nabízí dostupný způsob centrálního ukládání dat, jednoduché zálohování, sdílení a synchronizaci souborů na různých platformách a přístup k datům odkudkoli. Dále také implementaci profesionálních řešení kamerových systémů či správu sítě spolehlivým a cenově dostupným způsobem. Synology se zavazuje dodávat zákazníkům nejlepší produkty s inovativními funkcemi ve své třídě.