Konica Minolta pomůže snížit tiskové náklady skupině Sberbank

Praha, 7. listopadu 2016 – Konica Minolta se stává jediným dodavatelem tiskových služeb Sberbank v České republice. Kompletní inovace zahrne dodání téměř 150 přístrojů do 29 tuzemských poboček. Součástí tiskového řešení je i zabezpečovací a monitorovací software a servisní služby. Zakázka vychází z konceptu pro síťové společnosti, kterým Konica Minolta garantuje jednotnou úroveň kvality služeb v rámci celé České republiky. (TZ)

„Náš koncept pro síťové společnosti sníží zákazníkovi náklady na provoz tiskového parku i skladování spotřebních materiálů. Sberbank rovněž odpadne dosavadní komunikace s více dodavateli či řešení technického stavu různě starých zařízení. V neposlední řadě k úsporám pomůže i náš software pro detailní rozúčtování tiskových nákladů,“ řekl Michal Vyjídák, obchodní ředitel oblasti Konica Minolta Business Solutions Czech, a dodal: „Aktuální tiskové řešení ve Sberbank můžeme navíc v budoucnu jednoduše rozšířit o další služby, jako jsou digitalizace a vytěžování dokumentů.“

Součástí dodávky pro skupinu Sberbank jsou celkem čtyři kategorie multifunkčních tiskáren formátu A3 i A4. Zařízení jsou vybavena monitorovacím systémem SafeQ, která slouží k zajištění nízkých tiskových nákladů, jejich kontrole a zvýšení bezpečnosti tisku. „Nabídka Konica Minolta pro nás byla cenově nejpřijatelnější a splňovala všechny naše požadavky související s outsourcingem tiskových služeb. Ty jsou navíc poskytovány ve vysoké a především jednotné úrovni kvality pro celou Českou republiku,“ řekla Hana Drápalová tisková mluvčí Sberbank.   

Banka Sberbank se zaměřuje na komplexní nabídku produktů a služeb pro fyzické osoby, malé a střední firmy i velké korporace. Své služby nabízí po celé České republice více než 120 tisícům klientů. Sberbank CZ je dceřinou společností Sberbank Europe AG, která je součásti Skupiny Sberbank. Ta poskytuje své produkty a služby více jak 135 milionům klientů ve více než 17 tisících pobočkách.

 

O společnosti Konica Minolta Holding, Inc.

Konica Minolta je zastoupena v 64 zemích celého světa. Zaměstnává celkem 35 600 zaměstnanců a její výrobky a služby můžete najít na 14 000 obchodních a servisních místech. Centrálu má v Tokiu, evropská centrála sídlí v Hannoveru a americká v Ramsey (New York). Rychlý vývoj všech technologií zajišťuje více než 26 vývojových a technických center.

O společnosti Konica Minolta Business Solutions Czech

Konica Minolta Business Solutions Czech spol. s r. o. je součástí celosvětové sítě a uspokojuje potřeby, které vznikají na českém trhu, a pečuje o české zákazníky. V roce 2005 a 2010 bylo české zastoupení společnosti Konica Minolta vyhlášeno nejlepším zastoupením v evropském regionu, a to především díky kvalitě zákaznických služeb. Servisní kompetenci prokazuje certifikát nejlepší servisní organizace v Evropě za rok 2014. Pozici na trhu podtrhují i tržní podíly roku 2015 – Konica Minolta je v České republice číslo jedna v produkčním tisku s podílem 70,1 %. Lídrem trhu je i v prodeji barevných multifunkčních zařízení (36,9 %) a prodeji černobílých multifunkčních zařízení (35,1 %). Více informací na www.konicaminolta.cz.

O společnosti Sberbank CZ, a.s.

Na českém trhu působí Sberbank CZ již od roku 1993, od 1. ledna 1997 jako samostatná akciová společnost. Jejím majoritním vlastníkem je Sberbank Europe AG. Sberbank CZ je obchodní bankou se širokou nabídkou finančních produktů a služeb pro privátní
i firemní klientelu. Může se pochlubit druhým místem v soutěži Klientsky nejpřívětivější banka roku 2016 a spotřebitelská půjčka byla oceněna jako Nejlepší finanční produkt roku 2016 u hlasování veřejnosti.