Zyxel představuje cloudové síťové řešení Nebula

Společnost Zyxel Communications dnes na trh uvedla plně cloudové síťové řešení Nebula pro centralizovanou správu všech kabelových i bezdrátových zařízení Nebula. Nebula organizacím maximálně usnadňuje provoz sítí a zásadně zvyšuje produktivitu práce i provozní flexibilitu díky možnostem nastavení, správy a oprav sítí na dálku. (TZ)

Kvůli nedostatku zkušeností nebo z důvodu komplikací způsobených velikostí systémů se běžně stává, že organizace s více pobočkami nebo lokalitami, jako jsou např. hotelové a obchodní řetězce, mají se správou sítí problémy. Pomalá technická podpora, komplikovaná nastavení, vysoké personální náklady nebo skryté konzultační poplatky, to vše organizacím často brání v jejich růstu.

Společnost Zyxel tyto překážky odstraňuje řešením Nebula, které zákazníkům umožňuje celou síť v různých lokalitách monitorovat a řídit pomocí jedné bezpečné online platformy.

Správa bezdrátových i kabelových zařízení z jednoho místa

Na rozdíl od většiny dostupných cloudových síťových řešení, která se zaměřují pouze na bezdrátové sítě, Nebula prostřednictvím řídicího centra Nebula Control Center pokrývá bezdrátové přístupové body (AP), switche i bezpečnostní brány. Pomocí intuitivního panelu na bázi prohlížeče v reálném čase poskytuje nezbytné metriky včetně informací o provozu, stavu zařízení, lokalitách a využití sítě. Uživatelé budou vědět o všem, co se děje v jejich sítích po celém světě, a mohou tak vždy zajistit kontinuitu provozu.

Řídicí centrum Nebula Control Center a produktové rodiny

Plně cloudové řešení pro neomezenou škálovatelnost

Plně cloudové řešení Nebula malým a středním organizacím umožňuje hromadně řídit více lokalit a snadno replikovat jejich nastavení. Rychlé a snadné nastavení zařízení zajišťuje aplikace Nebula – po načtení QR kódu se zařízení sama registrují a spojí s cloudem. Připojená zařízení si sama stáhnou svou konfiguraci a automaticky detekují nejnovější firmware. Instalace hardwaru se tak obejde bez přítomnosti techniků na místě, což ve srovnání s tradičními postupy výrazně snižuje související personální náklady.

Jednoduchý licenční model bez skrytých nákladů

Kreditový licenční model organizacím nabízí dostupné řešení, díky němuž mohou využívat všechny výhody cloudových sítí, aniž by si musely dělat obavy ze skrytých nákladů souvisejících s nepřehlednými ceníky a upgrady, s nedostatkem odborných zkušeností nebo s konzultačními poplatky.

Crowley Wu, business networking director, v této souvislosti poznamenává: „Všechny firemní aplikace se dnes přesouvají na cloud, čímž rychle roste popularita cloudových síťových řešení. Nebula urychluje nasazení sítí a její řídicí centrum se stará o vše potřebné. Organizace se už nemusejí obávat nákladů na hardware a software, protože celou svou síť nyní mohou monitorovat a řídit pomocí cloudu. Nebula pro malé a střední organizace znamená konec problémů s nepřehlednými ceníky, složitými upgrady a instalacemi a nedostatečnými odbornými zkušenostmi a současně jim přináší plně vybavené síťové cloudové řešení, které doposud bylo nad jejich finanční možnosti,“ dodává Crowley Wu.

Portfolio produktů Nebula zahrnuje cloudem řízené přístupové body (NAP), cloudem řízené switche (NSW) a cloudem řízenou bezpečnostní bránu (NSG). Bližší informace o řešení Nebula najdete zde.

U příležitosti uvedení na trh mohou stávající i noví reselleři v Evropě získat od společnosti Zyxel přístupový bod Nebula úplně zdarma. Pro využití této nabídky se noví reselleři musí registrovat do partnerského programu, a poté vyplnit formulář žádosti. Stávající reselleři se pak musí zúčastnit dedikovaných lokálních webinářů. Vzhledem k omezenému počtu bezplatných přístupových bodů doporučujeme registraci a přihlášení na webináře učinit co nejdříve.

Bližší informace o řešení Nebula a nabídce bezplatného přístupového bodu včetně kompletního přehledu všech kompatibilních zařízení najdete na stránkách www.zyxel.com/cz a Partnerském portálu.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní. Zyxel, Your Networking Ally.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 000 organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa