Panasonic přichází s novým standardem pro bezpečnostní CCTV kamery

Společnost Panasonic představila svou novou odolnou bezpečnostní kameru PTZ, která je určena do nejdrsnějších povětrnostních podmínek a pro ty nejnáročnější aplikace. (TZ)

Kamera Aero-PTZ (WV-SUD638) se vyznačuje rozlišením Full HD s frekvencí 60 snímků/s a objektivem pro 30x optický zoom. Tělo kamery z tvrdého sklolaminátu se vyznačuje odolností vůči erozi i korozi účinkem soli a je vhodné pro jakékoliv podmínky, od arktických až po pouštní klimatické podmínky.

Kamera disponuje technologií hybridní stabilizace obrazu a gyrosenzory, které slouží k minimalizaci efektu vnějších vibrací. Superdynamická funkce poskytuje také širší dynamický rozsah ve srovnání s konvenčními kamerami.

Kamera je určena pro aplikace ve výškách, na moři, v přístavech, na molech a mostech, a proto je vybavená technologií „active sense“, která reaguje na vnější podmínky spouštěním vestavěných stěračů, topného tělesa a rozmrazovače pro zachycení snímků v co nejvyšší kvalitě i v těch nejdrsnějších podmínkách.

Gerard Figols, manažer produktového marketingu společnosti Panasonic Security Solutions, říká: „Model Aero PTZ je tou nejodolnější bezpečnostní kamerou na trhu a zvládne provoz v mnohem extrémnějších podmínkách, než kdy dříve. Kamera spolehlivě zajistí ostrý, čistý obraz bez ohledu na počasí. Hybridní technologie stabilizace obrazu je pro společnost Panasonic unikátní a znamená, že i v případě, je-li kamera výrazně posunuta působením větru, výsledný obraz zůstává velmi kvalitní.

360⁰ aerodynamický sférický design slouží k minimalizaci odporu vzduchu a zajišťuje kvalitu obrazu při větru do rychlosti 217 km/h. Zaoblený tvar lehkého těla ze sklolaminátu přispívá k prevenci hromadění sněhu a nečistot.

Kamera, která je dostupná ve třech barevných provedeních, disponuje stupněm krytí IP67 a splňuje požadavky norem IK10. Otočně naklápěcí mechanismus umožňuje plynulé 360stupňové otáčení a naklápění v rozsahu 90° až 180° stupňů.

Pro více informací o Panasonic Security Solutions navštivte stránky http://business.panasonic.eu/security-solutions

 

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.