Náramek Deveroux s kontrolou srdečního tepu v nových atraktivních barvách

Cenově dostupný chytrý náramek Deveroux H3 vám ukáže přesný čas, umí měřit kroky, spočítat spálené kalorie, vzbudit uživatele jemnými, ale účinnými vibracemi a vyhodnocuje srdeční tepovou frekvenci. Nyní přichází na trh v nových atraktivních barvách. (TZ)

Brno, 9. prosince 2016 – Společnost Satomar uvádí na český a slovenský trh fiteness náramek Deveroux H3 v nových barvách. Vybírat můžete z fialové, modré, bílé, šedé a samozřejmě černé barvy. Tento náramek, který byl dosud na trhu pouze v černém provedení, oslovil české uživatele především kombinací užitných vlastností a atraktivní ceny. Vhodný je pro ženy i muže a měřením srdečního tepu s okamžitým a jasným ukazatelem i v průběhu sportovní aktivity a českou aplikací, která vyhodnocuje srdeční aktivitu, se zařadil mezi nejzajímavější produkty tohoto typu na trhu. Další užitečnou funkcí, která není v této cenové relaci běžná, je přenos notifikací včetně jména volajícího při příchozím hovoru. Nejen při sportu vás náramek vibracemi upozorní na příchozí hovor a vy sami můžete po pohledu na displej vyhodnotit, jak důležité je zastavit a vyřídit telefon.

Pokud znáte svoji optimální spalovací tepovou frekvenci, můžete ji během běhu nebo jiného aerobního cvičení snadno udržovat, a tak zvyšovat efektivitu při pohybu. Za všech podmínek jasný OLED displej vás totiž průběžně informuje o aktuálním tepu a vy můžete podle potřeby upravit intenzitu cvičení.

Fitness náramek Deveroux H3 je v nových barvách k dostání na e-shopu Hodinky.cz, Superveci.cz, Touchcentrum.cz za koncovou doporučenou cenu 1 490 Kč.

O společnosti Satomar

Společnost Satomar se již šestým rokem zabývá dovozem, prodejem a distribucí mobilních telefonů, tabletů a dalších elektronických zařízení či příslušenství. Za dobu svého působení uvedla na trh úspěšně LCD tablety Ainol či Pipo, elektronické zápisníky Boogieboard, mobilní telefony Cube 1, Cubot nebo Oukitel, dětské hodinky s GPS Abardeen, počítačové příslušenství pod vlastní značkou Beik či minipočítače Remix. Kromě toho se společnost soustředí i na OEM výrobu pro své partnery.