Wargaming se během prázdnin spojí s War Child

12. prosince, 2016 — Wargaming s potěšením oznamuje v této sezóně spojení s nadací a organizací War Child. Jde o organizaci, která se věnuje pomoci dětem trpícím ve válečných oblastech. Charitativní projekty War Child mají za cíl chránit děti na celém světě a snaží se zajistit pro ně nejen bezpečnost, ale také vzdělání a zajistit respektování jejich práv. (TZ)

Od dnešního dne se na této pomoci mohou podílet i hráči konzolové verze World of Tanks. Stačí, když si pořídí „For the Children Bundle“.

Bundle bude v nabídce po omezenou dobu a pořídit si jej lze od dnešního dne až do 1. ledna 2017 na PlayStation®4, Xbox One a Xbox 360. Meze charitativnímu cítění se nijak nekladou a balíček si lze stáhnout vícekrát. A vyplatí se to, protože obsahuje skutečně velké vylepšení zkušenosti a balíčky velkých i malých lékárniček. A samozřejmě všechny výnosy půjdou na podporu War Child.

War Child chce pomáhat všude tam, kde jsou dětské životy rozervány válkou,“ říká CEO War Child Rob Williams a dodává: „Podpora Wargamingu s tzv. dětským bundlem pro konzolové verze World of Tanks nám samozřejmě pomůže dosáhnout větší pomoci dětem, kteří ji potřebují. Navíc tak můžete udržet naši podporu i do budoucna a přinést k těmto dětem i možnost získat například vzdělání.“

„Wargaming je poctěn, že může úzce spolupracovat s organizací, která poskytuje tak vysokou úroveň podpory rodinám s dětmi, které trpí,“ říká výkonný producent TJ Wagner. „Naším cílem i nadějí je, že pomáháme šířit neuvěřitelnou práci, kterou War Child vykonávají a že prostřednictvím naší hry můžeme také pomáhat s pomocí dětem a jejich rodinách na celém světě.“

Více o práci War Child se dozvíte na této adrese:

https://www.warchild.org.uk/

Více informací o konzolové verzi World of Tanks naleznete tady:

https://console.worldoftanks.com/