AVM FRITZ!Box nabízí uživatelům nejrychlejší Wi-Fi

Německá společnost AVM GmbH je jedním z nejúspěšnějších výrobců koncových zařízení pro vysokorychlostní přístup k Internetu, bezdrátový přenos dat, hlas, video a IPTV. Produkty AVM poskytují širokou škálu funkcí pro hlasovou i datovou komunikaci a jsou ideálním řešením pro domácnosti a menší firmy. (TZ)

Kromě rychlého připojení k Internetu patří k nejdůležitějším funkcím možnost snadno vytvořit domácí bezdrátovou LAN síť. Zařízení AVM přitom podporují pokročilé WLAN standardy umožňující dosahovat vysokých přenosových rychlostí.

Příkladem může být multifunkční VDSL router AVM FRITZ!Box 7580, který v sobě integruje nemodernější technologie pro realizaci bezdrátové sítě. Díky implementaci standardu 4×4 dual band Wireless AC Multi-User MIMO Wave 2 v pásmu 5 GHz je tak možné dosáhnout přenosové rychlosti až 1733 Mbit/s. Současně je podporována také varianta Wireless N pro pásmo 2.4 GHz s rychlostí až 800 Mbit/s. Pochopitelně nechybí ani podpora všech starších Wi-Fi standardů řady 802.11.

Díky tomu není pro uživatele problém přenášet v rámci lokální bezdrátové sítě multimédia v HD kvalitě či efektivně připojovat koncová zařízení typu PC, tablet, smartphone nebo smart TV. Vysoká celková přenosová kapacita navíc dovoluje současně provozovat i více rychlých bezdrátových spojení při připojení několika zařízení od různých uživatelů.

Důležitou předností všech produktů AVM je jejich snadná použitelnost díky jednoduché instalaci a konfiguraci. Proto mohou i laičtí uživatelé z řad domácností a menších firem pohodlně využívat všechny dostupné funkční možnosti produktů AVM FRITZ!. Zkušenějším uživatelům jsou navíc k dispozici pokročilé administrátorské vizualizační funkce pro WLAN včetně podrobné analýzy provozu na bezdrátové síti.

Více informací o produktech AVM můžete získat na těchto stránkách

http://www.gestocomm.cz/vyrobce/avm

www.gestocomm.cz