AT Computers má v nabídce jedinečný Playseat Formula E

Ostrava, 19. 12. 2016 – Společnost AT Computers zařadila do své nabídky skutečnou lahůdku pro všechny příznivce závodních her – jedinečný Playseat Formula E. Jedná se o závodní simulátor, který vyvinula společnost Playseat ve spolupráci se zástupci a jezdci Formule E.  (TZ)

Playseat Formule E je herní sedačka, kterou používají profesionální jezdci pro eRaces během Formula E akcí. Řidiči, jako Nelson Piquet Jr. a Sébastien Buemi vyzdvihují jedinečnou kvalitu Playseat závodních sedadel a potvrdili, že Playseat simulátory věrně reprodukují pozici a pocit z jízdy v reálném závodním autě.

Sedačka je vyrobena z velmi příjemného vysoce kvalitního černého vinylu, který vypadá jako kůže a i několikahodinové závodění v ní uživatel téměř nepocítí. Rám je velmi stabilní a díky své nastavitelnosti je tato sedačka vhodná pro všechny fanoušky, kteří chtějí najít perfektní pozici pro co nejintenzivnější prožitek ze závodních her. Playseat a Formula E pozvednou závodění na novou úroveň.

Nový Playseat Formule E je kompatibilní se všemi běžně dostupnými pedály a volanty a všemi herními platformami včetně PC a konzol. Nový produkt je již v nabídce AT Computers dostupný za přibližně 33 450 Kč včetně DPH.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 18,03 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.