Projektor Panasonic Space Player™ s hybridním světelným zdrojem se dočkal aktualizace správy obsahu a vylepšení jasu

Možnost instalace projektoru do standardních lišt pro osvětlení, svítivost s 2000 lumeny a laserový zdroj s životností 20 000 h činí z tohoto zařízení ideálního kandidáta pro dlouhodobé nasvícení produktů například v oblastech maloobchodu a zábavy. (TZ)

Fotografie jsou dostupné zde: https://goo.gl/9GUUzS

Nový model Space Player (PT-JX200) obsahuje nově vyvinutý software pro správu obsahu, který umožňuje využívat jednoduché funkce digital signage, jako je například automatický provoz dle časového plánu, vytváření playlistů, přepínání vstupů a korekce jasu.

Robustní 1čipová laserová technologie Panasonic DLP™ SOLID SHINE umožnila v případě projektoru Space Player použití bezfiltrového optického motoru a provoz ve stylu fit-and-forget (zapoj a zapomeň). Nový model JX200 dokáže navíc zajistit barevný soulad mezi několika souběžně využívanými projektory a umožňuje promítání v libovolném směru pod horizontální rovinou.

Řada se v zájmu vyšší flexibility prodává jak ve standardním provedení na strop, tak v provedení na stůl (PT-JX200F).

Model Space Player lze jednoduše integrovat do stávající osvětlovací infrastruktury a poskytuje snadný a hospodárný způsob zprostředkování působivého AV zobrazení, které umocní prožitek zákazníka bez ohledu na to, zda to bude při nakupování, v restauraci nebo při návštěvě muzea,“ řekl Thomas Vertommen, marketingový manažer společnosti Panasonic v oblasti projektorových produktů pro Evropu.

Další informace o společnosti Panasonic Visual System Solutions naleznete na webu http://business.panasonic.cz/visual-system/

O skupině Panasonic System Communications Company Europe (PSCEU)

PSCEU je evropskou pobočkou Panasonic System Communications Company, globální B2B divize společnosti Panasonic. Cílem PSCEU je ulehčit práci profesionálům a pomáhat firmám zvyšovat jejich efektivitu a výkonnost. Pomáhá společnostem získávat, zpracovávat a přenášet všechny druhy informací, jako jsou hlasová, textová a obrazová data. Produktové portfolio zahrnuje PBX telekomunikační systémy, tiskárny, profesionální kamerové systémy, projektory, profesionální displeje a odolné mobilní počítače. S přibližně 350 zaměstnanci, se zkušenými experty, se schopnostmi řízení globálních projektů a s rozsáhlou evropskou partnerskou sítí nabízí PSCEU bezkonkurenční výhody na daném trhu.

O společnosti Panasonic

Společnost Panasonic je světovým lídrem ve vývoji a výrobě elektronických produktů pro širokou škálu spotřebitelských, firemních i průmyslových požadavků. Od svého založení v roce 1918 se společnost globálně rozšířila a nyní řídí přes 500 firem po celém světě, které vykázali konsolidované příjmy přes 55,5 miliard euro ve fiskálním roce končícím 31. března 2015. Se závazkem sledovat nové hodnoty prostřednictvím inovací napříč všemi divizemi, se společnost se snaží vytvořit lepší život a lepší svět pro své zákazníky. Pro více informací o Panasonic najdete na webových stránkách společnosti http://panasonic.net/.