CES 2017 již příští týden ve znamení 5G, revoluce v mobilních technologiích

Revoluční dopad 5G, mobilních sítí nové generace, na konektivitu a mobilitu napříč všemi obory, bude jedním z hlavních témat nadcházejícího veletrhu technologických inovací CES 2017. Jubilejní padesátý ročník této akce se uskuteční od 5. do 8. ledna 2017 v Las Vegas. „Od internetu věcí přes virtuální realitu až k samořiditelným autům je konektivita tím nejdůležitějším, co žene inovace. Díky obrovskému spektru technologií, které se objeví na veletrhu CES 2017, neexistuje lepší místo, kde by bylo možné prezentovat revoluční 5G lépe než zrovna zde,“ říká Gary Shapiro, prezident a generální ředitel Asociace spotřebních technologií (CTA), pořadatele CES 2017. (TZ)

Podrobnosti naleznete v přiložené tiskové zprávě nebo v tomto odkazu: http://ces.tech/News/Press-Releases/CES-Press-Release.aspx?NodeID=eb3757c9-389a-4f2f-a948-95b354a28f24 V případě zájmu vám zprostředkujeme další informace.

Poznámka pro editory: Oficiální název této globální technologické akce je CES. Nepoužívejte prosím názvy Consumer Electronics Show nebo International CES.

O CES:

CES je místem, kde se setkávají společnosti z celého světa, které jsou úspěšné v oblasti spotřebních technologií. Téměř 50 let slouží jako zkušební prostor pro inovátory a průlomové technologie a zároveň jako celosvětové pódium, na němž se inovace nové generace představují před uvedením na trh. Veletrh CES zahrnuje veškeré oblasti spotřebního průmyslu a je největší událostí svého druhu, na níž je možné inovace vidět ve skutečném provedení. Vzhledem ke skutečnosti, že jej pořádá Asociace spotřebních technologií (Consumer Technology Association – CTA) reprezentuje trh spotřební elektroniky s hodnotou 287 miliard dolarů, čímž přitahuje přední světové společnosti v těchto odvětvích a průkopnické novátory na fórum, které se věnuje aktuálním otázkám oboru. Sledujte novinky o veletrhu CES na www.CESweb.org a na sociálních sítích.

 

O Asociaci spotřebních technologií:

 

Asociace spotřebních technologií (CTA) je obchodní sdružení, které reprezentuje trh spotřební elektroniky s hodnotou 287 miliard dolarů. Více než 2 200 společností – 80 procent tvoří malé a střední podniky a start-upy; další patří mezi nejznámější světové značky – využívá výhod plynoucích z členství v CTA, včetně obchodního zastupování, průzkumů trhu, technického vzdělávání, propagace průmyslu, vývoje standardů a posilování obchodních a strategických vztahů. Asociace spotřebních technologií také založila a pořádá CES – světový veletrh, kde se setkávají všichni, jimž se daří podnikat se spotřebitelskými technologiemi. Zisky z CES reinvestuje CTA do svých dalších služeb.