Logitech G dává vyniknout špičkovému zvuku u nové bezdrátové náhlavní sady pro PC pro hráče

Praha, Česká republika — 4. ledna 2017 — Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátovou herní náhlavní sadu Logitech® G533 Wireless Gaming Headset. Díky bezdrátové technologii na profesionální úrovni, audio driverům Pro-G™, na které je ve Spojených státech podaná patentová přihláška, a prostorovému zvuku DTS Headphone:X® 7.1 nabízí tato náhlavní sada špičkové zvukové parametry a pohodlí bezdrátového připojení. Náhlavní sada Logitech G533 se navíc vyznačuje dlouhou výdrží baterií a čistým designem, který vám poskytne maximální pohodlí i při velmi dlouhých herních soubojích. (TZ)

Tweetněte: Poznejte novou bezdrátovou herní náhlavní sadu @LogitechG (#wireless #gamingheadset) se špičkovým zvukem (#audio performance). #PlayMore http://blog.logitech.com/?p=25335

„Náš audio tým se rozhodl vytvořit náhlavní sadu, která při hraní vytvoří zvuk, který vás úplně pohltí a současně bude naprosto precizní,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení společnosti Logitech. „Díky systému DTS Headphone:X a našim driverům Pro-G je výsledek ohromující. Nyní si můžete zdůraznit zvuky ve hře tak, abyste dosáhli co nejpřesnější orientace ve zvukovém prostoru a užili si zvukové efekty ve hrách.“

Vyspělé zvukové parametry

Zvukové drivery Pro-G, které čekají na vyřízení patentové přihlášky ve Spojených státech, jsou vyrobeny z hybridních síťových materiálů, jež zajišťují zvuk ve kvalitě, kterou lze jinak najít jen v high-endových audiofilských sluchátkách. Drivery poskytují čisté výšky i basy s minimálním zkreslením.

Technologie prostorového zvuku DTS Headphone:X s nejvyšší mírou realistického podání přesně replikuje umístění reproduktorů v systému 7.1 i rozložení zvukového prostoru, takže skvěle uslyšíte efekty ve hrách a zvuky, kterými vám vývojáři her chtějí umožnit orientaci sluchem, například jak daleko od vás jsou soupeři a z kterého směru se blíží. Navíc si můžete upravit hlasitost každého ze sedmi zvukových kanálů.

Špičková bezdrátová technologie

Náhlavní sada Logitech G533 je vybavena vyspělým bezeztrátovým přenosem zvuku v digitální podobě a poskytuje pohodlí bezdrátového připojení a neuvěřitelně věrný zvuk s dosahem až 15 metrů. Náhlavní sada si udržuje spolehlivé připojení i v prostředí se silným elektromagnetickým rušením (Electro-Magnetic Interference – EMI), přestože se v její blízkosti nacházejí desítky jiných bezdrátových signálů. Přenos audio signálu má ultra krátkou latenci a prakticky tak nedochází k žádnému zpoždění zv4 12uku oproti vaší hře, stejně je tomu při sledování filmů nebo streamovaných multimédií.

Konstrukce nejvyšší kvality

Díky využití nejmodernějších materiálů a výrobních technologií je náhlavní sada Logitech G533 odolná a současně lehká, takže ji můžete mít na uších celé hodiny. Má uzavřené náušníky s odlehčenou konstrukcí a prodyšným polstrováním, které lze snadno sejmout kvůli čištění.

Inteligentní ztlumení a mikrofon

Náhlavní sada Logitech G533 využívá oblíbenou funkci automatického vypnutí mikrofonu, když jej složíte, a má i vylepšené potlačení okolního hluku a nastavení ekvalizace, aby zvuk při herních soubojích i běžné komunikaci byl co nejčistší. Nový filtr na mikrofonu redukuje nežádoucí zvuky při sykavkách a nárazových hláskách.

Výdrž baterie

Dobíjecí a vyměnitelné baterie udrží náhlavní sadu v provozu až 15 hodin na jedno nabití, takže je skvělou volbou bezdrátové náhlavní sady pro velmi dlouhé herní seance. Navíc můžete využít obslužnou aplikaci Logitech Gaming Software (LGS) a sledovat úroveň nabití, aby vám nedošla energie uprostřed hraní.

Možnosti jemného nastavení zvuku

Bezdrátová herní náhlavní sada Logitech G533 je vybavena mikrofonem s funkcí potlačení okolního hluku na sklápěcím a vytahovacím raménku – ta zajišťuje naprosto čistý přenos hlasu při chatování i další komunikaci. Na levém náušníku se nachází rolovací ovladač hlasitosti, který lehce najdete po hmatu, a tlačítko vypnutí mikrofonu pro snadné ovládání základních audio funkcí a chcete-li mikrofon ztlumit automaticky, stačí otočit jeho raménko. Jemné úpravy nastavení zvuku je možné provádět v aplikaci LGS – můžete nastavovat ekvalizér, prostorový zvuk, vedlejší doplňkové zvuky a hlasitost mikrofonu – a to pro každý herní titul zvlášť. Kromě toho můžete tlačítku „Mute“ přiřadit jakoukoli jinou funkci, například „spustit/zastavit přehrávání“ vašich multimédií.

Cena a dostupnost

Očekává se, že bezdrátová herní náhlavní sada Logitech G533 Wireless Gaming Headset bude u maloobchodních prodejců na celém světě k dostání v lednu 2017 za doporučenou maloobchodní cenu 4129 Kč. Podrobnější informace můžete získat na našich webových stránkách, na našem blogu, nebo se s námi spojte na Facebooku.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.