Toshiba vybavuje profesionální notebooky procesory Intel® Core™ 7. generace

4. ledna 2017, Neuss, Germany – Toshiba Europe GmbH dnes oznámila implementaci 7. generace procesorů Intel® Core™ do tří hlavních řad notebooků – Satellite Pro, Tecra a Portégé. Uživatelé přenosných počítačů všech velikostí i úrovní budou moci využít benefitů nejnovějších technologií vestavěných do procesorů Intel® Core™ 7. generace, které jim zajistí bezpečnou, efektivní a mobilní práci. (TZ)

Zvýšení výkonu pro jakékoli profesionální využití

Inovace se dotkly mimo jiné prémiových modelů Portégé A30-D, Tecra A40-D, Tecra A50-D, a Tecra Z50-D. Notebook Portégé A30-D, navržený s důrazem na vysoký mobilní výkon, je elegantní a lehké zařízení o hmotnosti pouhých 1,5 kg. Může se pochlubit množstvím portů a vysokou výdrží na baterie, která dosahuje až patnácti hodin. To umožňuje zaměstnancům dosahovat vysoké produktivity během celého pracovního dne i v místech bez možnosti připojení k elektrické energii.

Modernizována byla také řada Tecra Z50-D, která nabízí větší displej s úhlopříčkou 15,6″ pro ty, kteří potřebují mobilní náhradu vysoce výkonného stolního počítače. Tyto přístroje naplňují specifické požadavky společností v oblasti zabezpečení a mobility, včetně čtečky otisků prstů a volitelné možnosti dvouúrovňové autentizace.

Společným prvkem profesionálních přístrojů Toshiba je zaměření na vysokou produktivitu s maximální možnou konektivitou. Široká škála portů a slotů umožňuje, aby se uživatelé mohli soustředit na své úkoly a nemuseli myslet na nejrůznější redukce.

Pro potřeby malých a středních firem bylo aktualizováno pět řad notebooků – Satellite Pro A30-D, A40-D a A50-D a také Satellite Pro R40-D a R50-D. Přístroje Satellite Pro představují cenově dostupné a spolehlivé řešení, které je navrženo pro použití ve školství a v malých a středních společnostech. Umožňují zvýšení produktivity a efektivity, ať už pracujete kdekoli.

Mobilní výkon a bezpečnost

Nové procesory Intel® Core™ 7. generace přinášejí zvýšení výkonu ve všech oblastech. Na základě letitých zkušeností a odborných znalostí v oblasti technologických inovací vytvořila Toshiba přístroje, které využívají na maximum potenciál nových řešení společnosti Intel, včetně zvýšené výdrže baterie.

Všechny firemní notebooky Toshiba těží také z investic společnosti do vývoje vlastního systému BIOS, který posiluje zabezpečení a eliminuje nebezpečí zásahu třetích stran do výrobního procesu, které by mohlo způsobit zvýšenou náchylnost k útokům zvenčí. Bezpečnost dále posiluje řada robustních nástrojů, jako například Trusted Platform Module (TPM) nebo zabezpečené možnosti přihlášení včetně biometrické čtečky otisků prstů.

Další novinky již brzy…

Toshiba zároveň oznamuje, že během roku 2017 uvede řadu zcela nových profesionálních zařízení, které budou využívat všech možností nejnovější, 7. generace procesorů Intel® Core™, i vlastních inovativních řešení pro potřeby podniků.

První aktualizované verze notebooků budou v České republice a na Slovensku k dispozici v průběhu prvního čtvrtletí roku 2017.

Informace o novinkách, stávajících tiskových zprávách, knihovny obrázků a další kontakty pro média získáte zde: www.toshiba-czech.com/press.

Toshiba on-line

Specifikace a popis nejnovějších produktů společnosti Toshiba včetně dalších informací naleznete na stránkách http://www.toshiba-czech.com/.

Všechny uvedené ochranné známky jsou majetkem svých příslušných vlastníků.

Přesné specifikace produktů závisí na konkrétním modelu a dostupnosti v místě prodeje.

O společnosti Toshiba

Společnost Toshiba Corporation, která patří podle magazínu Fortune do žebříčku 500 největších společností, se zaměřuje na pokročilé elektronické a elektrické produkty a systémy ve třech odvětvích: Čistší a bezpečnější energie pro každodenní život; infrastruktura, která zajišťuje lepší kvalitu života; a úložiště podporující pokročilou informační společnost. Řídí se principem skupiny Toshiba: “Oddaní lidem, oddaní budoucnosti.” Toshiba prosazuje globální působení a přispívá tomu, aby budoucí generace mohly žít lepší život.

Toshiba byla založena v roce 1875. Dnes je základem globální sítě více než 550 konsolidovaných společností s obratem 5,6 bilionu yenů (50 miliard USD) a zaměstnává celosvětově 188 000 lidí (data k 31. březnu 2016).

Pro více informací o Toshibě navštivte www.toshiba.co.jp/index.htm