TRHÁK BLESKU – nová superhra už od pátku každý den v Blesku a Nedělním Blesku

Deník Blesk v pátek 13. ledna odstartuje revoluční hru – TRHÁK BLESKU. Denně od 13. 1. do 12. 2. najdou čtenáři na titulních stranách deníku Blesk a Nedělního Blesku hrací kupon. Po odtržení jeho prostřední části okamžitě zjistí, zda vyhráli některou z cen v souhrnné hodnotě 17,6 milionu korun. (TZ)

TRHÁK je revoluční koncept, který v České republice dosud nebyl realizován. Projekt je podpořen masivní kampaní, která zahrnuje vedle mediamixu printových a on-line médií z portfolia Czech News Center a. s. a  CNInvest a. s. také spoty ve všech hlavních TV stanicích, plošnou kampaň v nejsilnějších českých rádiích, outdoor (billboardy, POS materiály u největších prodejců tisku) a samozřejmě kampaň na sociálních sítích.

Ve hře jsou finanční ceny ve výši 100, 500, 1000, 5000, 50 000 a 100 000 Kč nebo bonusový kredit virtuálního telefonního operátora BLESKmobil ve výši 10, 100 a 300 Kč! Ten, kdo nevyhraje, ale i ten, kdo vyhrál a chce soutěžit dál, se může zaregistrovat do Denní hry Trháku. Číslo vítězného kuponu pro daný den bude zveřejněno každý den ve 20:00 v rámci Bleskových zpráv na tv.blesk.cz.

Spuštěním TRHÁKU pokračuje mediální dům Czech News Center a. s. v aplikování inovativních prvků, což potvrzují i slova marketingového ředitele Libora Berky: „TRHÁK BLESKU je superhra, jejíž koncept je v prostředí České republiky zcela unikátní. Uživatelsky se jedná o nejjednodušší a nejatraktivnější hru, kterou nikdo jiný na trhu nenabízí.“ Šéfredaktor deníku Blesk Radek Lain doplňuje: „Věříme, že TRHÁK BLESKU čtenáře zaujme a že na tomto konceptu budeme moci v budoucnosti stavět další uživatelské hry.

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů

oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a téměř 4,5 milionu návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESKmobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a. s.