S nejnovější širokoúhlou 180° kamerou od D-Link získáte lepší přehled o všem, na čem vám nejvíce záleží

Wide Eye Full HD 180° kamera vám umožní pozorovat ještě větší část vašeho domu nebo kanceláře, ve dne i v noci, s dokonale zachycenými detaily. (TZ)

Praha, 17. ledna 2017 – D-Link, lídr v oblasti Wi-Fi konektivity a monitorování domácnosti, rozšířil svoje portfolio domácích a kancelářských dohlížecích řešení přidáním zbrusu nového produktu do svojí inovativní řady Wide Eye – širokoúhlé Full HD 180° panoramatické kamery (DCS-2530L). Nejnovější přírůstek do rodiny produktů mydlink, který je výsledkem pokračujícího úsilí společnosti D-Link přinášet dobře dostupná řešení pro kamerový dohled, vám umožní sledovat z libovolného místa ve dne i v noci mnohem větší část vaší domácnosti nebo kanceláře pomocí jediné kamery.

Širokoúhlá Full HD 180° panoramatická kamera vám sama pomůže vyhledat nejlepší místo pro dohled na váš dům nebo kancelář. Vestavěný Wi-Fi lokátor s LED indikátorem vás bude informovat o síle signálu Wi-Fi sítě, abyste mohli najít optimální polohu kamery pro bezproblémové monitorování okolí. Průkopnický širokoúhlý 180° objektiv kamery dokáže snadno zachytit celou místnost, ode zdi ke zdi, ve vysoké kvalitě 1080p.

Otočná hlava kamery nabízí mnohem více možností, jak umístit kameru na nenápadných místech doma nebo v kanceláři, včetně snadné montáže na strop. Vestavěné noční vidění, detekce pohybu či zvuku a podpora aplikace mydlink zajišťují, že můžete sledovat všechny důležité události, ať jste kdekoli.

Širokoúhlá Wide Eye Full HD 180 panoramatická kamera (DCS-2530L) se snadnou instalací a připojením vás zbaví spousty starostí. Mezi její největší přednosti patří:

  • Širokoúhlý objektiv – Pokryje celou místnost bez nutnosti přidávat další kamery.
  • Perfektně čistý obraz i zvuk ve dne i v noci – Full HD rozlišení 1080p poskytuje detailní přehled o dění doma nebo v kanceláři a automatické noční vidění zajišťuje viditelnost až na 5 metrů, když zapadne slunce.
  • Detekce zvuku a pohybu s nastavením odesílání varovných zpráv a nahrávání – Zajistěte si, že vám nic neunikne. Nechejte si posílat upozornění na smartphone nebo e-mail, když je detekován pohyb nebo zvuk, nebo jednoduše vložte do kamery microSD kartu pro záznam sledovaných událostí.
  • Připojení k Wi-Fi – Umístěte kameru kdekoli v dosahu stávající Wi-Fi sítě. Indikátor vestavěného Wi-Fi lokátoru vám bude ukazovat sílu Wi-Fi signálu v reálném čase.
  • Bezpečný přístup – Dvouúrovňové zabezpečení pomocí funkce Wi-Fi Protected Access a výkonné šifrovací technologie zaručuje privátní a bezpečný přístup k přenosu z kamery přes internet.
  • Snadné nastavení a žádné poplatky – Nastavení přímo ze smartphonu pomocí bezplatné aplikace mydlink Lite a přístup z libovolného místa na světě bez neustálých výdajů za předplacené služby.

„Wide Eye Full HD 180° panoramatická kamera dokládá snahu společnosti D-Link vytvářet bezpečnější domácnosti a kanceláře za přijatelnou cenu,“ řekl Kevin Wen, prezident D-Link Europe. „Je ideální pro ty, kdo podnikají první kroky při budování propojené domácnosti – snadno se používá, snadno se instaluje a nevyžaduje žádné výdaje za instalaci ani předplacené služby. Jsme rádi, že ji můžeme zařadit do našeho stále rostoucího portfolia produktů, z nichž všechny byly navrženy s ohledem na bezpečnost a ochranu našich zákazníků.“

DCS-2530L se liší od ostatních klasických kamer svým ultra širokoúhlým objektivem, který umožňuje pokrýt celou místnost v domě nebo kanceláři pomocí jediné kamery bez nutnosti jejího otáčení či naklánění. Praktický integrovaný slot pro microSD kartu umožňuje nahrávat videozáznam přímo do kamery, což odstraňuje potřebu používat pro záznam připojený počítač. Kameru je možné nastavit tak, aby začala nahrávat v okamžiku detekce neobvyklého pohybu nebo zvuku.

Technické parametry širokoúhlé Wide Eye Full HD 180° panoramatické kamery (DCS-2530L):

 

  • 1/3″ megapixelový progresivní CMOS snímač
  • Minimální osvětlení:
  • Barevný režim: 0,5 lx
  • Černobílý režim (LED vypnuty): 0,1 lx
  • Černobílý režim (LED zapnuty): 0 lx
  • Minimální vzdálenost objektu: 30 cm
  • Ohnisková délka objektivu: 1,7 mm
  • Světelnost: F2.5
  • Zorný úhel (16:9):
  • (vodorovně) 180°
  • (svisle) 86°
  • (diagonálně) 180°
  • Úhel naklonění držáku: -15° až 90°

Dostupnost a cena

DCS-2530L je nyní k dostání v České republice a na Slovensku za doporučené maloobchodní ceny 5 199 Kč nebo 190,90 EUR včetně DPH.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.