Logitech Spotlight mění způsob prezentování – nový prezentér umí zvětšovat, zvýrazňovat a další vychytávky

Praha, Česká republika — 1. února 2017 — Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) oznámila, že naprosto nově definuje ovládání prezentací díky uvedení dálkového prezentéru s celým názvem Logitech® Spotlight Presentation Remote. Na rozdíl od tradičního posouvání snímků nebo laserových ukazovátek je ovladač Spotlight navržen tak, abyste se stali ještě sebevědomějším přednášejícími. Spotlight je vyspělý nástroj, který jde mnohem dále než jen ukazování laserem a umožňuje vám zvýraznit nebo zvětšit zobrazovaný obsah poutavým způsobem a s plnou kontrolou, abyste mohli lépe zdůraznit vyznění, jež chcete sdělit. (TZ)

Tweetněte: Přehrajte. Ukažte. Načasujte. Mějte kontrolu. @Logitech představuje dálkový prezentér Spotlight pro sebevědomé vedení prezentací. Více zde: http://blog.logitech.com/?p=25520

„Vést prezentace stojí hodně nervů,“ řekl Marcel Stolk, hlavní viceprezident divize produktů pro kreativitu a produktivitu ve společnosti Logitech. „Pro většinu lidí je největší překážkou nedostatek sebevědomí – prostě znervózníme. Používání prezentéru Spotlight je snadnější a především vám nabízí nové způsoby, jak své publikum zaujmout, oproti laserovým ukazovátkům, která bývají sotva vidět.“

Spotlight vytváří nový standard ovládání prezentací. Můžete bez potíží přepínat mezi snímky a ovládat obsah na plátně až ze vzdálenosti 30 metrů. Pomocí propracovaného systému ukazování můžete zvýraznit a zvětšovat místa na vašem snímku do detailů posledního pixelu, abyste lépe udrželi pozornost publika, zatímco hovoříte. Ovladač Spotlight má navíc kurzor, který slouží jako kurzor myši, takže můžete spouštět videa a otevírat odkazy a – na rozdíl od laserového ukazovátka – jsou kurzory a zvýraznění viditelná jak pro živé publikum, tak hlavně i pro ty, kdo prezentaci sledují ve video konferenci.

Prezentér Spotlight pracuje ve spojení s aplikací, jež nabízí mnoho funkcí a umožňuje vám připravit si scénu, než začne vlastní prezentace. V aplikaci můžete přepínat režim ukazování, nastavit si upozornění na časování vibracemi nebo aktivovat pokročilejší funkce, jako například ovládat hlasitost pohybovými gesty. A co je ještě významné: aplikace bude průběžně aktualizována, takže její možnosti se budou časem rozšiřovat a vy budete vždy mít přístup k nejnovějším funkcím pro ovládání prezentací pomocí dálkového ovladače Spotlight.

„Jsme si vědomi, jak důležitá pro hladký průběh prezentace je spolehlivá technologie,“ řekla Lisa Choi Owens, vedoucí globálních partnerství ve společnosti TED. „Prezentér Logitech Spotlight je pro společnost TED preferovanou volbou mezi ovladači prezentací a rozšiřuje možnosti, jak mohou ti, kdo prezentace vedou, předat své sdělení a vize před publikem bez komplikací, aby se mohli sebevědomě zaměřit na jeho obsah.“

Prezentér Logitech Spotlight se bez prodlení připojí přes přijímač v USB portu nebo pomocí technologie Bluetooth® Smart. U většiny operačních systémů se připojuje jako „plug-and-play“ zařízení a je kompatibilní se všemi oblíbenými aplikacemi pro tvorbu prezentací. Navíc se výborně dobíjí – jedna minuta dobíjení vystačí na tři hodiny používání – takže nebudete nikdy zaskočeni, že by jej nebylo možné použít.

Společností Logitech a TED plánují vyhlásit celosvětovou soutěž pro vyhledávání talentovaných komunikátorů, které by pozvali na exkluzivní akci s názvem Spotlight Presentation Academy v newyorském TED Theater. Účastníci budou vyzbrojeni prezentérem Spotlight a budou mít příležitost spolupracovat s nejlepšími odborníky na prezentace, aby si rozšířili své umění, jak prezentace vést. Obě společnosti chtějí formou tohoto programu inspirovat a podporovat komunitu lidí na celém světě, kteří pořádají prezentace a jejich prostřednictvím předávají své vize. Další podrobnosti o těchto aktivitách budou oznámeny v následujících měsících.

Cena a dostupnost

Prezentér Logitech Spotlight Presentation Remote je k dostání již nyní na webových stránkách Logitech a Apple za doporučenou maloobchodní cenu 3 490 Kč. V dalších měsících bude k dispozici v České republice na Alza.cz, CZC.cz a u vybraných B2B partnerů. Podrobnější informace o vlastnostech a funkcích tohoto produktu můžete získat na webových stránkách Logitech.com, na našem blogu, nebo se s námi spojte na Facebooku.

O společnosti Logitech

Logitech navrhuje a vytváří produkty, jež zaujímají místo v každodenní interakci lidí s digitálními technologiemi. Před více než 30 lety začala společnost Logitech vytvářet propojení mezi lidmi pomocí počítačů a nyní její produkty lidi spojují prostřednictvím hudby, počítačových her, videa a počítačů. Společnost Logitech International byla založena v roce 1981 a je registrována ve Švýcarsku; její akcie se obchodují na švýcarské burze SIX Swiss Exchange (LOGN) a na americké burze Nasdaq Global Select Market (LOGI). Více informací o společnosti Logitech můžete získat na webových stránkách www.logitech.com, firemním blogu, Facebooku nebo na Twitteru s hashtagem @Logitech.