Zyxel na veletrhu Mobile World Congress 2017 představí to nejlepší pro mobilitu a flexibilitu

Společnost Zyxel Communications na letošním barcelonském veletrhu Mobile World Congress představí svá řešení pro mobilní přístup (LTE) a pokrytí budov. Jako síťový partner se Zyxel výrazně zaměřuje na řešení, která provozovatelům sítí pomáhají v tom, aby pro své zákazníky zajistili nejlepší mobilitu a flexibilitu při komunikaci. (TZ)

Mezi hlavní lákadla expozice společnosti Zyxel budou patřit její řešení pro mobilní přístup (LTE), která konkrétně míří na ty oblasti trhu, kde přetrvává omezená dostupnost pevných širokopásmových sítí. Návštěvníci veletrhu se mohou těšit na světovou premiéru úplně nového 4G LTE-A CAT 6 integrovaného přístupového zařízení pro vnitřní prostředí, které uživatelům poskytuje vysokorychlostní LTE a špičkovou Wi-Fi a současně dokazuje, že Zyxel od základů mění způsob, jakým uživatelé mohou snadno přistupovat k sítím 4G LTE.

„Naší snahou je řešit přetrvávající problémy operátorů, tj. zajistit konektivitu pro zákazníky v místech, kde neexistuje pevné širokopásmové připojení,“ dodává Martin Bratičák, Head of Channel CEE. „Naše řešení pro mobilní přístup operátorům pomáhají budovat robustní a komplexní mobilní širokopásmové sítě.“

Součástí veletržní expozice společnosti Zyxel budou také řešení reagující na problémy s pokrytím velkých budov mobilním signálem. Uživatelé mobilních zařízení se v budovách často potýkají s tím, že signál v nich není tak silný jako venku. Tento problém řeší produkty ZoneDAS a MIMO Repeater od společnosti Zyxel, které zajišťují bezproblémovou komunikaci i v prostředích s velkými počty uživatelů, jako jsou např. letiště, nákupní centra, hotely a dopravní uzly.

Expozice společnosti Zyxel na veletrhu MWC 2017 vyzdvihuje její klíčovou roli poskytovatele sítí pro budoucnost – budoucnost otevřenou všem zákazníkům bez ohledu na překážky, které jim doposud stály v cestě.

Veletrh MWC 2017 se uskuteční na barcelonském výstavišti Fira Gran Via od pondělí 27. února do čtvrtku 2. března a společnost Zyxel na něm najdete na stánku 5G10 v hale 5.

O společnosti Zyxel Communications

Společnost Zyxel Communications připojuje lidi k internetu už téměř 30 let, vždy s důrazem na inovace a zákazníka. Díky schopnosti adaptovat a inovovat síťové technologie patříme mezi leadery v oblasti konektivity pro telekomunikační společnosti, poskytovatele služeb, organizace i domácí uživatele.

Vytváříme sítě budoucnosti, čímž pomáháme využívat potenciál a plnit potřeby moderních pracovišť. Pomáháme lidem v práci i při hraní.

3 500 partnerů v ČR a SR

100 milionů zařízení propojujících svět

700 tisíc organizací, které fungují chytřeji díky produktům Zyxel

Působnost na 150 trzích celého světa

Zyxel, Your Networking Ally