Nejnovější monitor Philips Moda: ultratenký vzhled, velké bohatství barev

MMD přichází s novým 24palcovým monitorem designové řady Moda. Novinka v podobě modelu 245C7QJSB není pouze tím nejtenčím monitorem od Philipsu, ale navíc se pyšní i extra úzkým rámečkem. Díky vylepšenému Full HD a nejnovější technologii Ultra Wide Color nabízí ostré detaily s excelentním podáním barev pro maximálně realistický obraz.  (TZ)

„U tohoto modelu se poprvé snoubí elegantní vzhled řady Moda s technologií Ultra Wide Color. Většina domácích uživatelů používá své monitory pro práci i zábavu – a nový 24palcový monitor 245C7QJSB nabízí obojí. Vypadá dobře v domácím prostředí i na pracovních stolech a zaručuje dokonalý zážitek ze sledování díky reprodukci barev, která je realističtější než kdy dřív,” vysvětluje unikátnost nového monitoru František Koutník, country manager pro Českou republiku a Slovensko ze společnosti MMD.

Vypadá skvěle – on nebo off

Nový monitor Philips se může pochlubit elegantním vzhledem. Je opravdu tenký – jeho boční tloušťka je 5,2 mm a tento minimalistický vzhled doplňuje extra úzký rámeček: vnější ohraničení na třech stranách činí pouze 2,5 mm. Téměř bezrámečkový design tak dělá z nového modelu 245C7QJSB vynikající volbu pro uživatele preferující zábavu – nabízí více prostoru pro videa a fotky a je ideální pro multimonitorovou sestavu.

Ostrý obraz díky Ultra Wide Color, Full HD a vylepšené připojení

Technologie Ultra Wide Color přináší u tohoto 24palcového monitoru širší spektrum barev s přirozenější zelenou, svěží červenou a hlubší modrou. Oživuje mediální zábavu, obraz
a také zlepšuje produktivitu. Tato technologie dosahuje svého účinku prostřednictvím vylepšení hardwaru, nejen doladěním barev pomocí softwaru. Samotný panel je založen na technologii IPS: disponuje extra širokými pozorovacími úhly 178 stupňů.

Díky Full HD rozlišení 1920 x 1080 je zajištěn detailní a čistý obraz, perfektní kontrast
a široký barevný gamut zaručuje technologie Ultra Wide Color. Technologie Flicker-Free (regulující jas pro stabilnější obraz), SmartContrast a SmartImage (automaticky přizpůsobující nastavení monitoru dle zobrazovaného obsahu) společně vylepšují zážitek ze sledování. Monitor je také vybaven HDMI a DisplayPortem pro bleskový přenos dat.

Nový monitor Philips 245C7QJSB řady C bude k dispozici v únoru 2017 za cenu 5 919 Kč (219 eur).

Technická specifikace:

Specifikace Philips 245C7QJSB
Typ panelu LCD IPS
Technologie podsvícení W-LED
Velikost panelu 23,8 palce / 60,5 cm
Úhlopříčka 16:9
Optimální rozlišení 1920 x 1200 @ 60Hz
Zobrazovací úhly 178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Jas 250 cd/m²
Barvy 16,7 miliardy
Barevný gamut NTSC 101,4% (CIE1976)
Vylepšení obrazu SmartImage
Příslušenství
  • Menu/OK, Input/Up, SmartImage/Return, Volume/Down, Power On/Off
  • Control SW: SmartControl
  • další: Kensington lock
  • kompabilita Plug and Play: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7
Konektivita
  • VGA (Analogue), DisplayPort 1.2, HDMI (digital, HDCP)
  • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
  • Audio (In/Out): Audio out
Stojan Náklon: -5/20 stupňů
Udržitelnost
  • Životní prostředí a energie: EnergyStar 7.0, EPEAT Silver, RoHS
  • bez olova a rtuti
  • Recyklovatelný obalový materiál: 100 %
Standardy CE Mark, FCC Class B,
RCM, CECP, CU, SASO, KUCAS, cETLus, TUV/
ISO9241-307, EPA, WEEE, TCO
Vzhled
  • Přední rámeček: černá
  • Zadní rámeček: šedá


###

O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je ABC Data, AT Computers, eD‘ system Czech a SWS. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD‘ system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p-com.