Nové produkty v řadě Vigilance rozšiřují nabídku dohlížecích řešení D-Link

Praha, 14. února 2017 – D-Link, nadnárodní výrobce síťových zařízení, doplnil svoje portfolio všestranných dohlížecích řešení Vigilance o několik nových produktů, z nichž každý byl navržen speciálně pro firmy, které instalují zabezpečovací zařízení a chtějí nabízet zákazníkům digitální monitorovací videosystémy. Těmito novými produkty jsou IP kamera DCS-4603, síťový videorekordér DNR-2020-04P a základní monitorovací sada DNR16-4802-2, která obsahuje videorekordér DNR-2020-04P a dvě IP kamery DCS-4802E. Jako všechny produkty v řadě D-Link Vigilance byly i tyto nové přírůstky vyvinuty s ohledem na zjednodušení výběru vhodného produktu, usnadnění instalace a zajištění optimálního provozu. (TZ)

Nová kamera DCS-4603 z řady D-Link Vigilance je interiérová 3Mpx PoE kamera kopulovitého (dome) tvaru, která nabízí profesionální dohlížecí řešení s obrazem ve vysoké kvalitě a s mnoha funkcemi, včetně vyvážení jasu WDR (Wide Dynamic Range) pro detailní obraz i v prostředí s vysokým světelným kontrastem nebo v protisvětle a potlačení 3D šumu pro zvýšení kvality obrazu bez ohledu na změny úrovně osvětlení. Kamera je dodávána spolu s bezplatným softwarem D-Link D-ViewCam, který umožňuje uživatelům centrálně ovládat až 32 kamer ve firmě nebo domácnosti.

DCS-4603 je ideální volba pro každou prodejnu nebo kancelář. Rozlišení 3 megapixely dělá z kamery perfektní řešení, když je zapotřebí snadno rozpoznávat obličeje nebo předměty, a díky nočnímu vidění do vzdálenosti 10 metrů vám pomůže zajistit spolehlivou ostrahu po celý den. Tříosý závěs dovoluje umístit DCS-4603 přesně tak, jak potřebujete, a to bez ovlivnění orientace pozorovaného obrazu.

Nejnovější videorekordér D-Link DNR-2020-04P je všestranný 16kanálový PoE (Power over Ethernet) síťový videorekordér (NVR), který může nahrávat obraz až z 16 síťových kamer současně na disky vložené do dvojice diskových slotů s podporovanou celkovou úložnou kapacitou až 16 TB. Díky integrovanému obrazovému HDMI/VGA výstupu a USB portu mohou uživatelé sledovat, ovládat a konfigurovat DNR-2020-04P bez nutnosti připojit jej k PC. Kromě standardního nahrávání, přehrávání nebo nahrávání při detekci pohybu podporuje DNR-2020-04P také inteligentní přehrávání záznamů.

DNR-2020-04P patří mezi produkty typu „JustConnect“ a dá se proto velmi snadno zprovoznit. Může být instalován během několika minut díky vestavěnému softwaru, který umožňuje snadné nastavení systému přes připojený monitor, a PoE portům, které mohou dodávat energii až čtyřem PoE kamerám. Instalace kamery se tak redukuje v podstatě na pouhé připojení, což šetří drahocenný čas montérů zabezpečovacích systémů i náklady na zajištění přívodu elektřiny ke kameře.

Pro malé firmy a domácnosti, které chtějí investovat do svého prvního kamerového systému, je určena základní sada D-Link pro Full HD dohlížecí řešení, které nabízí ucelenou sadu zařízení pro zajištění úspěšné instalace. Sada obsahuje síťový videorekordér DNR-2020-04P a dvě Full HD venkovní PoE mini dome kamery DCS-4802E. Kamera DCS-4802E zabírá nejméně místa ze všech kamer řady Vigilance, aniž by to jakkoli omezilo kvalitu zabezpečení, včetně vysokého Full HD (2 Mpx) rozlišení obrazu, 3osého závěsu a nočního vidění na 20 metrů. Díky svojí malé velikosti je vhodná pro nenápadné umístění a monitorování v budovách nebo ve venkovním prostředí.

Kevin Wen, prezident D-Link Europe, řekl: „Trh zabezpečovacích kamer se během několika posledních let výrazně změnil. D-Link pokračuje ve vývoji sady produktů, které umožňují firmám instalujícím bezpečnostní systémy nadále poskytovat co nejlepší služby v tomto náročném segmentu trhu s neustále rostoucí konkurencí. Nejnovější přírůstky do naší řady Vigilance přinášejí montážním firmám vysoce kvalitní a spolehlivé produkty, které se snadno instalují, dokážou pracovat v různých prostředích a mají atraktivní ceny.“

Dostupnost a cena

Kamera DCS-4603 je nyní k dostání v České republice a na Slovensku za doporučené maloobchodní ceny 5 690 Kč nebo 208,90 EUR včetně DPH. Základní monitorovací sada DNR16-4802-2 (obsahuje 2x DCS-4802E a 1x DNR-2020-04P) stojí 22 270 Kč nebo 817,40 EUR, síťový videorekordér DNR-2020-04P je možné zakoupit samostatně za cenu 12 790 Kč nebo 469,50 EUR.

O společnosti D-Link

D-Link je jedním z předních světových výrobců síťové infrastruktury, který již 30 let dodává inovativní, vysoce výkonné a intuitivně ovladatelné produkty pro firmy a domácnosti. D-Link navrhuje, vyvíjí a vyrábí oceňovaná síťová a bezdrátová zařízení, úložiště dat a zabezpečovací řešení pro IP dohled. Řada mydlink™ Home obsahuje technologii pro automatizovanou domácnost, která umožňuje majitelům nemovitostí monitorovat, automatizovat a ovládat domácnost kdykoliv a kdekoliv i pomocí smartphonu nebo tabletu. D-Link nabízí své rozsáhlé produktové portfolio organizacím a spotřebitelům prostřednictvím své globální sítě obchodních partnerů a poskytovatelů služeb. D-Link si uvědomuje význam zpřístupňování, správy, zabezpečení a sdílení dat a digitálního obsahu. Je průkopníkem mnoha IP technologií pro plně integrované prostředí digitálních domácností a počítačových sítí.