Nejnovější aktualizace Canon Connect Station CS100 rozšiřuje možnosti ukládání a sdílení fotografií i filmů

PRAHA, 15. února 2017 – Společnost Canon, lídr v oblasti digitálního zpracování obrazu, dnes oznámila nejnovější aktualizaci svého zařízení Connect Station CS100, které z jednoho místa umožňuje snadné ukládání, prohlížení a sdílení fotografií i filmů. Díky novému firmware 2.5 jsou možnosti importu i exportu mnohem širší – nově zahrnují i přenos filmů z chytrých zařízení pomocí aplikace Connect Station. Vedle stávající podpory nahrávání fotografií a filmů prostřednictvím USB rozhraní, slotů pro paměťové karty SD a CF, bezdrátové funkce NFC a Wi-Fi sítí dostávají uživatelé navíc možnost snadného ukládání a projekce záběrů pořízených mobilními telefony nebo tablety. (TZ)

Nejnovější firmware vylepšuje i import fotografií, který je nyní v případě síťového přenosu z počítače až třikrát rychlejší. Mezi další nové funkce patří například přehrávání alba v nekonečné smyčce, které je vhodné pro neustálé zobrazení oblíbených fotografií, a možnost vypnutí automatického přechodu do pohotovostního režimu.  

Klíčové vlastnosti Connect Station CS100:

  • Snadný import fotografií i filmů z fotoaparátu, osobního počítače nebo paměťové karty
  • Bezproblémové nahrávání i stahování snímků na a z chytrých zařízení prostřednictvím aplikace Connect Station
  • Prohlížení fotografií i filmů na jednom místě z různých zařízení
  • Sdílení snímků na sociálních sítích, cloudu nebo dalších zařízeních Connect Station
  • Přímý tisk na bezdrátovou tiskárnu

– KONEC –

O společnosti

Canon Europe je regionální obchodní a marketingové zastoupení japonské společnosti Canon Inc., která působí celkem ve 116 zemích v Evropě, na Středním východě a v Africe a zaměstnává zde 19 000 lidí.

Společnost Canon, Inc. byla založena v roce 1937 s cílem nabízet zákazníkům nejkvalitnější fotoaparáty dostupné na trhu. Fascinace obrazem a jeho možnostmi ale Canon podněcovala k rozšíření vlastních technologií do mnoha dalších oblastí trhu. Společnost se tak etablovala jako přední světový dodavatel spotřebitelských i podnikových řešení pro zpracování obrazu. Portfolio značky Canon zahrnuje široký sortiment produktů – od digitálních kompaktních fotoaparátů a zrcadlovek přes televizní kamery a přenosné rentgenové přístroje až po multifunkční a produkční tiskárny. Společnost Canon pro všechny tyto produkty poskytuje vysoce kvalitní podporu a řadu služeb s přidanou hodnotou.

Canon intenzivně investuje do výzkumu a vývoje s cílem přinášet nejhodnotnější a nejinovativnější produkty a služby, které uspokojí tvůrčí potřeby zákazníků. Značka Canon tak všem zákazníkům – od amatérských fotografů až po profesionální tiskárny – umožňuje plně uplatnit jejich zaujetí pro obraz.

Podnikovou filozofií společnosti Canon je Kyosei – „společně žít a pracovat pro obecné blaho”. V rámci regionu Evropy, Středního východu a Afriky usiluje společnost Canon Europe o trvale udržitelný růst a cíleně se zaměřuje jak na omezení environmentálních dopadů svých činností, tak i na to, aby zákazníkům nabídla produkty, řešení a služby, pomocí kterých mohou i oni snížit svůj negativní vliv na životní prostředí. Canon je držitelem globální certifikace dle standardu ISO 14001, která potvrzuje prvotřídní přístup společnosti k otázkám ekologie a ochrany přírody.

Další informace o společnosti Canon Europe a Canon CZ jsou k dispozici na www.canon-europe.com a www.canon.cz.