Společnost AT Computers zvítězila v anketě ChannelWorld Awards o IT distributora roku 2016 pro ČR i SR

Ostrava, 15. 2. 2017 – Společnost AT Computers ovládla 10. ročník ankety o IT distributory roku a výrobce, kterou pod hlavičkou ChannelWorld Awards vyhlašují mezinárodní vydavatelství IDG a redakce ChannelWorldu pod metodickou záštitou výzkumné společnosti IDC. AT Computers zvítězila v hlavní kategorii Broadline distributor roku jak v České republice, tak i na Slovensku. (TZ)

Do ankety se celkově zapojilo na 1404 hlasujících z 1117 firem (1144 poboček)
a kvalitativního průzkumu se zúčastnilo 304 respondentů z 274 společností. Kombinované hodnocení obou průzkumů pak určilo vítěze v jednotlivých kategoriích. Mimo hlavní kategorii zvítězila společnost AT Computers i v kategorii IT výrobce roku 2016 – výrobce počítačů.

„Celkové výsledky ankety nás nesmírně těší. Jsou odrazem skvělé práce všech našich lidí
a dokládají správný směr naší obchodní strategie. Zároveň se jedná o veliký závazek důvěry do letošního roku. Opravdu děkuji všem, kteří nám poslali svůj hlas, a celému týmu AT Computers za jeho celoroční nasazení,“ řekl Petr Vaněk, obchodní ředitel AT Computers.

„Děkujeme za důvěru, kterou nám naši zákazníci a partneři celoročně projevují. O to větší máme radost, že jsme zvítězili v anketě o IT distributora jak v Čechách, tak i na Slovensku
a stali jsme se tak nějak československým IT distributorem roku,“ dodává s nadsázkou
a spokojeným úsměvem Martin Wanke, marketingový ředitel AT Computers.  

Hlasování o českého a slovenského IT distributora probíhalo od 5. září 2016 do 31. ledna 2017. Ankety se mohli zúčastnit čeští i slovenští zástupci prodejních a distribučních kanálů
a výrobců ICT a CE.

###

O společnosti AT Computers

AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 22,2 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.