OLED televizor s Ambilightem je v prodeji

Praha, 22. února 2017 – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, spustila na českém trhu prodej svého 55palcového OLED televizoru Philips 901F, který je možné si prohlédnout a zakoupit u prodejce Alza.cz za 89 999 Kč. Jedná se o jediný OLED televizor na trhu vybavený technologií Ambilight. (TZ)

Televizory OLED zcela eliminují problém „stále zapnutého“ podsvícení. U LCD panelu dochází k „prosvětlování“ zatemněných pixelů, zatímco na OLED panelu mohou být pixely zcela vypnuty. Výsledkem je, že černá je reprodukovaná na nejhlubších, inkoustově temných úrovních, zatímco dochází ke zvýraznění a zviditelnění jemných odstínů díky obrovskému kontrastnímu poměru.

Přizpůsobení jasu každého sub-pixelu zvlášť umožňuje televizi 901F s OLED panelem věrnější a živější barvy v rámci širokého barevného gamutu (99 % DCI-P3 WCG). Kromě toho televizory OLED poskytují vysoké pozorovací úhly, konzistentní jas, barvy a kontrast.

Philips TV docílil lepšího kontrastu zařazením systému Perfect Contrast se systémem Local Contrast Processing, které spolupracují s technologií Philips Micro Dimming Perfect pro optimalizaci kontrastu obrazu.

Nový standard stanovuje i ostrost pohybu díky vlastní rychlosti OLED panelu a nadstandardnímu výpočetnímu výkonu technologie Perfect Natural Motion, která naprosto přesně interpoluje a vkládá snímky navíc. Ta zajišťuje, že i rychlý děj a akce jsou v Ultra HD rozlišení reprodukovány jako plynulý pohyb, u kterého je ale zachována výjimečná ostrost obrazu.

Model 901F disponuje 30wattovým audio systémem typu 6.1. Ten se skládá ze šesti předních akustických měničů, namontovaných v tenké oddělené hliníkové liště pod obrazovkou, přenášejících výjimečné detaily a průzračný zvuk středních a vysokých tónů, zatímco na zadním panelu umístěný reproduktor Triple Ring s integrovaným basovým portem se stará o ty nejhlubší dunivé basové tóny.

Fotografie modelu 901F: https://1drv.ms/f/s!AtGcFc5Gatnah3WRjFXi3SdtZnE8

O společnosti TP Vision

Společnost TP Vision je exkluzivním držitelem exkluzivní licence pro Philips TV segment a silným hráčem zaměřeným na oblast vizuální digitální zábavy. TP Vision se zaměřuje na vývoj, výrobu a marketing televizorů Philips v Evropě, Rusku, na Středním Východě, v Brazílii, Argentině, Uruguayi, Paraguayi a ve vybraných státech Asie a Tichomoří. V TP Vision se spojuje dokonalý design a zkušenosti v oblasti inovací Philips TV s precizní výrobou, flexibilitou a rychlostí TPV Technology. Díky tomuto spojení společnost přináší na trh vysoce kvalitní televizní přístroje: chytré a snadno ovladatelné, s důrazem na sofistikovanost a styl. Společnost při vývoji svých přístrojů myslí na to, aby uživatelům přinášela jen výjimečné televizní zážitky. S televizory Philips se TP Vision stala světovou jedničkou v oblasti prodeje hotelových televizí. TP Vision je exkluzivním držitelem licence značky pro Philips TV segment ve všech zmíněných státech. Společnost je ze 100 % vlastněná TPV, světovým lídrem ve výrobě monitorů a LCD se sídlem v Číně. Společnost TPV Group dlouhodobě posiluje svou pozici na světovém trhu díky využití dlouholetých zkušeností s vývojem, produkcí, logistickou efektivitou a kvalitou. TP Vision zaměstnává okolo 2 000 lidí na několika místech po celém světě.

 

Sledujte nás také na sociálních sítích:
Facebook: https://www.facebook.com/PhilipsTVCzech
Twitter: https://twitter.com/tpvision
YouTube: https://www.youtube.com/TPVisionCorporate  
Instagram: https://instagram.com/philipstvs