INFO.CZ rozšiřuje zpravodajský servis o NEWSLETTER

Zpravodajský portál mediálního domu CZECH NEWS CENTER a. s. INFO.CZ rozšiřuje služby – čtenářům nabídne NEWSLETTER. Ten bude obsahovat nejdůležitější informace a fakta za uplynulý týden. Rozesílán bude vždy v neděli v 17.00. (TZ)

Newsletter uživatelům poskytne týdenní přehled toho nejdůležitějšího  – zprávy z oblasti domácí i zahraniční politiky, byznysu a společenského dění. „Po nedávném spuštění zpravodajského portálu INFO.CZ rozšiřujeme portfolio informačních služeb o Newsletter, který nabízí to nejdůležitější z uplynulého týdne a texty, které považujeme za nejlepší,” upřesňuje šéfredaktor Michal Půr.

Pro zasílání Newsletteru stačí provést snadnou registraci zdarma na INFO.CZ.  

CZECH NEWS CENTER a. s. je nejsilnějším mediálním domem na českém trhu, který prostřednictvím svých produktů oslovuje téměř 3,5 milionu čtenářů tisku a více než 5 milionů návštěvníků internetu. Desítky tisíc dalších využívají ostatní digitální produkty a aplikace CNC. Časopisy Reflex, Svět motorů a ABC získaly ocenění v soutěži Časopis roku 2015.

Mezi další úspěšné projekty patří BLESKmobil – nejsilnější virtuální operátor v zemi, BLESK peněženka – první dobíjecí platební karta v ČR, a BLESK energie – úsporný dodavatel plynu a elektřiny. Pod společností působí také tiskárny s názvem CZECH PRINT CENTER a.s.