ADATA představuje power banku X7000

Praha, Česká republika – 24. února 2017 – ADATA Technology, přední výrobce výkonných modulů DRAM a NAND flash produktů a mobilního příslušenství, dnes představila power banku X7000. Jak už samotný název napovídá, power banka má kapacitu 7 000 mAh. Nabídne také dva USB porty pro efektivní nabíjení dvou zařízení současně. Stylový design je doplněn nejlepšími součástkami a chytrými ochrannými obvody. Zařízení je vyrobeno z vysoce odolných materiálů, takže zvládne i nárazy nebo oheň. Známý kryt z broušeného hliníku je doplněn plastovými postranními panely, což vede k unikátnímu vzhledu odlišujícímu X7000 od ostatních power bank. Také díky nabídce tří barevných provedení se X7000 vyděluje z průměru a stává se prémiovým dobíjecím zařízením pro smartphony, tablety a další přístroje. (TZ)

Funkce doplněné designem

Power banky jsou většinou vnímány jako čistě funkční přístroje, u kterých se nehledí na vzhled. ADATA X7000 si ale zakládá na svém designovém provedení. Kombinace odolného hliníkového povrchu s pevnými plastovými panely propojuje rozdílné textury v jeden neobvyklý vizuální dojem. Tato inovativní power banka je odolná proti škrábancům, ušpinění i otiskům prstů. Váží pouhých 210 g a měří na tloušťku jen 12 mm. Díky tomu může být X7000 ukryta v úzkých kapsách nebo dámských kabelkách. Power banka X7000 je dostupná ve třech odlišných barvách, aby lépe ladila s různými dobíjenými přístroji: titanově šedá, modrá a červená. Jasně svítící bílá LED dioda indikuje zbývající kapacitu power banky, upozorňuje také na blížící se vybití.

Rychlé a efektivní dobíjení

X7000 nabízí hned dva USB porty s výstupním proudem podle potřeb dobíjených přístrojů až do celkové hodnoty 2,4 A. Dva porty umožňují uživatelům dobíjet dvě mobilní zařízení současně, takže ušetří cenný čas. Kapacita baterie 7 000 mAh dokáže nabít průměrný smartphone třikrát a průměrný tablet jednou do plné kapacity. Nyní máte po ruce vždy k dispozici dostatek energie pro sledování i natáčení videí na mobilních zařízeních, focení a využívání sociálních sítí.

Odolná zevnitř i zvenčí

Pro společnost ADATA je bezpečnost všech produktů hlavní prioritou, a nejinak je tomu u power bank. Pečlivě vybrané součástky a kvalitně navržené zapojení nabídnou hned šest úrovní bezpečnosti: proti přehřátí, vysokému napětí, vysokému proudu, přílišnému nabití nebo přílišnému vybití a zkratu. Zvenčí je power banka kryta pevným, proti ohni odolným polykarbonátem, který byl testován podle normy IEC 60950 na odolnost proti nárazům. ADATA X7000 lze tak bezpečně používat v různých prostředích.

O společnosti ADATA

ADATA Technology je jedním z největších výrobců DRAM modulů a USB flash disků na světě. Nabízí komplexní řešení včetně paměťových karet, SSD disků a přenosných hard disků. Portfolio ADATA zahrnuje také energetické zdroje pro mobilní zařízení a řešení pro špičkové LED osvětlení. Produkty ADATA opakovaně získávají mezinárodní uznání od organizací, jako je iF Design Awards (Německo), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonsko), Best Choice of Computex Awards a Taiwan Excellence Gold Awards. Slogan společnosti zní „Love, Life, Dreams” a ztělesňuje filozofii značky ADATA, která chce přinášet inovativní paměťové produkty. Pro více informací prosím navštivte www.adata.com.