Kleště pro testování uzemnění Fluke 1630-2 FC bez zemních sond umožňují provádění měření bez odpojení zemniče od zemnícího systému

Nové bezdrátové kleště pro měření střídavého unikajícího proudu vytvoří rychlou zemní smyčku v interiérech i exteriérech a změří unikající proud bez zarážení zemních sond (TZ)

Měření zemnicích součástí rozpojením paralelních uzemnění a nalezení vhodných umístění sond pomocného uzemnění může být nebezpečné a časově náročné. S novými kleštěmi pro testování uzemnění Fluke® 1630-2 FC bez zemních sond mohou elektrikáři a technici údržby měřit odpor zemní smyčky u systémů s vícenásobným uzemněním rychle a bezpečně pouze pomocí klešťové čelisti bez nutnosti obnažení vodičů.

Kleště automaticky zaznamenávají data v předem nastavených intervalech a umožňují uložit do paměti až 32 760 měření s nastavenými intervaly záznamu dat. Odolné čelisti kleští si zachovávají správnou pozici a kalibraci i při každodenním používání v drsném průmyslovém prostředí.

Kleště v cloudu Fluke Connect

Kleště Fluke 1630-2 FC jsou součástí systému Fluke Connect® – systému více než 40 bezdrátových měřicích přístrojů, které komunikují prostřednictvím aplikace Fluke Connect nebo softwaru Fluke Connect Assets, a cloudového řešení, které shromažďuje naměřená data a poskytuje úplný přehled stavu důležitých zařízení – umožňují tak technikům zobrazit, zaznamenávat a sdílet měření z kleští v reálném čase prostřednictvím chytrých telefonů nebo tabletů a automaticky je odesílat do cloudu.

Kleště jsou také k dispozici ve verzi bez připojení Fluke Connect.

Další informace o kleštích pro testování uzemnění 1630-2 FC bez zemních sond získáte na webových stránkách: https://goo.gl/AybTQC. Více informací o softwaru Fluke Connect naleznete na webových stránkách www.flukeconnect.com .

 

O společnosti Fluke

Společnost Fluke, založená v roce 1948, je významný světový výrobce kompaktních profesionálních elektronických měřicích přístrojů. Zákazníky společnosti Fluke jsou technici, konstruktéři, elektrikáři a metrologové, kteří instalují, vyhledávají poruchy a spravují průmyslové elektrické a elektronické vybavení nebo kalibrační procesy.

Fluke je registrovaná obchodní známka společnosti Fluke ve Spojených státech amerických a dalších zemích. Uvedené názvy existujících společností a produktů mohou být ochrannými známkami příslušných vlastníků. Další informace naleznete na webu společnosti Fluke.

Sledujte společnost Fluke na síti Facebook (www.facebook.com/flukeczsk).