Grayling spolupracuje s JetBrains

Praha, 20. března 2017 – Komunikační agentura Grayling Czech Republic začala spolupracovat s přední softwarovou vývojářskou společností JetBrains.  Grayling jí poskytne kompletní služby v oblasti public relations. JetBrains se stává dalším významným technologickým klientem v portfoliu Graylingu. (TZ)

„Jsme velmi rádi, že můžeme JetBrains poskytnout naše zkušenosti z korporátního a technologického odvětví. Bude pro nás velmi zajímavé stát u začátků externí, ale i interní komunikace firmy. Naším společným cílem je posílit značku společnosti jako výborného zaměstnavatele a šířit povědomí o firmě, která vznikla a sídlí v Praze a působí po celém světě,“ říká Peter Fecko, generální ředitel Graylingu pro Českou republiku a Slovensko.

JetBrains je předním tvůrcem nástrojů pro profesionální programátory, které jim pomáhají při tvorbě pokročilých technologií a umožňují jim pracovat rychleji, přesněji a efektivněji. Společnost založili v Praze v roce 2000 tři vývojáři jako startup-ový projekt. Dnes je JetBrains s více než 700 zaměstnanci globálním hráčem s dominantním postavením v oboru. Produkty JetBrains si pro svou práci vybralo 431 společností z žebříčku Fortune 500.

„Grayling ve své nabídce předvedl tu správnou kombinaci kreativity, poctivé PR práce, zkušeností s IT oborem a především pochopení pro specifické potřeby JetBrains,“ dodává Kristýna Mazánková, Senior PR & Communications Manager v JetBrains.

Více se o společnosti JetBrains dozvíte na www.jetbrains.com

Informace o agentuře Grayling Czech Republic získáte na webu www.grayling.cz, Twitteru, Facebooku a Instagramu.

 

O společnosti Grayling

Grayling je globální komunikační agentura, kterou tvoří 53 kanceláří v 26 zemích a více než 1 000 zaměstnanci s dlouholetými zkušenostmi v oblasti PR, PA, vztahů s investory, digitální sféry a pořádání akcí, stejně jako hluboké znalosti z řady odvětví. Více informací o společnosti najdete na www.grayling.com.

V České republice patří Grayling k předním poradenským společnostem v oboru Public Relations a Public Affairs. Česká pobočka byla otevřena v roce 1993 a zůstává jednou z mála firem, které zajišťují kompletní portfolio konzultantských služeb s využitím mezinárodních zkušeností tak, aby nabízená řešení co nejlépe vyhovovala místnímu trhu. Více informací o společnosti naleznete na www.grayling.cz.