Zásilkovna otevírá 1000. výdejní místo, moderní systém doručování si chválí zákazníci i provozovatelé

Slavnostní zprovoznění 1000. výdejního místa společnosti Zásilkovna se uskuteční v pondělí 20. března 2017 od 10 hodin. Jubilejní pobočka bude sídlit v rodinném obchodě Barva Laky Jiřího Jahody na adrese Bezručova 612, Mělník. (TZ)

Slavnostního otevření 1000. výdejního místa se zúčastnila zakladatelka a spolumajitelka Zásilkovny Simona Kijonková a ředitel pobočkové sítě Luboš Moravec. „Otevření 1000. pobočky je pro nás důležitým mezníkem, který je třeba náležitě oslavit. Zásilkovna má výdejní místa v Česku, na Slovensku, ale i v Maďarsku a Rumunsku. V současné době doručujeme zásilky z více jak 14 000 e-shopů,“ uvádí Simona Kijonková.

Výhodou systému doručování zásilek prostřednictvím Zásilkovny je, že je přínosem pro zákazníky i pro provozovatele výdejních míst. „Spolupráci se Zásilkovnou začínáme, protože je to oboustranně výhodný systém. Těšíme se, že nám do našeho obchodu přivede nové potencionální zákazníky a rozšíří povědomí o našem podnikání,“ dodává Jiří Jahoda, provozovatel rodinného obchodu Barvy Laky.

Účastníky slavnostním otevření 1000. pobočky čeká jedno překvapení, z rukou Simony Kijonkové převezmou šek v hodnotě 10 000 Kč jako podporu do začátku podnikání.