E-shop FastCentrik pro PEMIC BOOKS a.s. vítězí v soutěži Microsoft Awards 2011

NetDirect s. r. o. vyhrál soutěž o nejlepší IT projekt roku z kategorie vývoj software a webových aplikací – webová řešení.

V soutěži Microsoft Awards každoročně bojují IT projekty postavené na nových technologiích Microsoftu. Výsledky 13. ročníku klání byly vyhlášeny ve středu 6. dubna v Praze. (TZ)

Ostravská společnost NetDirect do soutěže přihlásila realizaci komplexní elektronické komerce pro knižního distributora PEMIC BOOKS a jeho obchodní partnery. PEMIC BOOKS je předním distributorem knih na českém a slovenském trhu a provozuje obchody Rodinné knihkupectví a Knihcentrum na e-shop platformě FastCentrik.

Řešení od NetDirectu přineslo nejen zvýšení obratů, ale také významné personální úspory. Pro produkt FastCentrik jde již o sedmé prvenství, získané v soutěžích nejen v rámci ČR, ale i na mezinárodním poli.

E-shop systém FastCentrik a vítězství v soutěži Microsoft Awards 2011

Za NetDirect převzali ocenění ředitel společnosti, Jan Svoboda, a Pavel Kramný, projektový manažer pro strategické zákazníky, který vítěznou zakázku řídil. Cenu předával generální ředitel české pobočky Microsoftu pan Roman Cabálek.

Ing. Jan Svoboda vítězství přivítal s nadšením: „Mám radost, kterou můžu jen těžko popsat. Myslím, že to porota neměla lehké. Na stupni vítězů by měli stát všichni přihlášení, protože i jejich řešení jsou skvělá a přinášejí zákazníkům profit. Bylo by krásné, kdybychom zopakovali náš loňský úspěch z Washingtonu a vyhráli v létě v Los Angeles i v rámci celosvětové soutěže. První cena patří všem lidem v NetDirectu, protože společně děláme skvělá řešení a utíkáme konkurenci tím, že se den ode dne zlepšujeme.“

Kvality a inovace e-shop řešení pro PEMIC BOOKS a.s.

Řešení elektronického obchodování od NetDirectu plní obchodní cíle a poskytuje odběratelům PEMIC BOOKS kvalitní a zároveň levný e-shop s napojením na data dodavatele, čímž zvyšuje jejich tržby a posiluje loajalitu vůči dodavateli.

Ředitel společnosti PEMIC BOOKS, pan Petr Michálek kvality projektu oceňuje: „NetDirect nám v rámci výběrového řízení na e-commerce řešení přednesl návrh obchodní koncepce, která nás zaujala. Dnes po téměř dvouleté zkušenosti musím tento krok hodnotit jako šťastný, protože pro nás znamená smysluplné využívání technologií nikoli pro ně samotné, ale pro finanční přínosy a růst, které nám celé řešení a spolupráce s NetDirectem dává.“

O společnosti NetDirect s.r.o.

Společnost NetDirect s.r.o. patří mezi nejvýznamnější dodavatele e-business aplikací na českém trhu. Firma se orientuje na tvorbu systémů pro internetové obchody a redakčních systémů pro www prezentace. NetDirect staví řešení na vlastních produktech ShopCentrik® – profesionální internetový obchod na míru, FastCentrik® – velký e-shop za malé peníze do 24 hodin, určený pro segment menších firem a živnostníků, a MediaCentrik® – tvorba www stránek, portálů a CMS. NetDirect je vítězem titulu Microsoft Country Partner of the Year 2010 a držitelem titulu Microsoft Gold Certified Partner.