Adastra podporuje špičkového paracyklistu Michala Starka

Mezinárodní konzultační a softwarová společnost Adastra se stala sponzorem jednoho z nejúspěšnějších českých handicapovaných sportovců,  paralympijského reprezentanta v silniční a dráhové cyklistice Michala Starka.

Michal Stark je držitelem 21 medailí z významných mezinárodních i domácích závodů, může se chlubit titulem mistr světa a Evropy. Je účastníkem pěti paralympiád. V roce 2000 získal na letní paralympiádě v Sydney bronzovou medaili. (TZ)

Sponzorských dar byl Michalu Starkovi předán v rámci slavnostního zahájení prvního zasedání DW klubu v letošním roce. DW klub je profesionální sdružení specialistů na Data Warehousing a Business Intelligence, který vznikl v roce 2001 z iniciativy společnost Adastra, která organizačně zajišťuje jeho chod.  Šek v hodnotě 50 000 korun paracyklista převzal z rukou Jiřího Živnůstky, ředitele bankovní divize Adastra Česká republika a Kamily Rychtaříkové, marketingové manažerky Adastra Česká republika.

„I když se to může zdát nemožné, společnost Adastra má s Michalem mnoho společného. Začátky každé firmy nejsou jednoduché a i my jsme museli překonávat řadu překážek. Koneckonců, z latinského ´Per aspera ad astra – Přes překážky ke hvězdám´ vznikl název společnosti a toto rčení se stalo firemním mottem. I Michal neměl jednoduchý osud a jeho cesta za úspěchem nebyla procházkou růžovým sadem. Další skutečností, která nás spojuje, je možnost věnovat se věcem, které nás baví, a s vervou a maximálním nasazením jít za svým cílem a dosažením úspěchu,“ řekl při předávání sponzorského daru Jiří Živnůstka.


Sportovní činnost Michala Starka bude společnost Adastra i nadále podporovat v rámci svých bohatých aktivit v oblasti podpory neziskových a sociálních programů.

„Děkuji společnosti Adastra za významný finanční příspěvek, který mi pomůže v  další sportovní přípravě. Doufám, že spolu s Adastrou budeme stoupat stále výše ke hvězdám,“ dodal Michal Stark, který by rád v příštím roce na paralympiádě v Londýně získal zlatou medaili.

O společnosti Adastra

je mezinárodní konzultační společnost, která dodává špičková softwarová řešení pro váš business. Technologicky nezávislá řešení odrážejí rozsáhlé zkušenosti firmy načerpané z realizace stovek projektů, například pro společnosti Ahold, Allianz, Bank of Montreal, Barclays Bank, Bell Canada, Cetelem, Česká pojišťovna, ČSOB Pojišťovna, DHL, Dresdner Bank, Generální ředitelství cel, GTS Novera, Komerční banka, Orange Slovensko, Telefónica O2, Tipsport, Vodafone, Volkswagen AG a další. Více informací na www.adastra.cz a www.adastragrp.com.