ET NETERA se jako jediná česká firma umístila na stupních vítězů v soutěži nejlepší zaměstnavatelé roku. Skončila na třetím místě.

Společnost ET NETERA, přední český dodavatel e-business řešení, se rovněž jako jediná firma umístila mezi třemi nejlepšími zaměstnavateli druhý rok po sobě. Tentokrát získala v žebříčku studie Best Employers Česká republika 2010/2011 v kategorii Malé a střední společnosti třetí místo.  (TZ)

V úterý 19. dubna 2011 proběhlo v City Tower slavnostní vyhlášení výsledků studie Nejlepší zaměstnavatelé České republiky (Best Employers Česká republika) zpracovávané každoročně mezinárodní poradenskou a outsourcingovou společností v oblasti řízení lidských zdrojů, Hewitt Associates. Cílem studie je pomocí analýzy motivovanosti zaměstnanců a míry souladu mezi jejich potřebami a tzv. HR nástroji firem ukázat, co odlišuje nejlepší zaměstnavatele od těch ostatních.

Do studie se mohou přihlásit společnosti, které mají alespoň 50 stálých zaměstnanců a na českém trhu působí minimálně dva roky. Tak jako v loňském roce byly i letos sestaveny dva žebříčky. Jeden pro kategorii Velké společnosti (Top5) a druhý pro kategorii Malé a střední společnosti (Top10).

ET NETERA obsadila v kategorii Malé a střední společnosti 3. místo. Za vynikajícím umístěním v této prestižní soutěži stojí především fakt, že se Et netera dlouhodobě snaží budovat pracovní prostředí a podmínky pro své zaměstnance tak, aby pro ně čas strávený v práci byl hodnotný a příjemný jak pro ně, tak pro firmu. Ať již jde o firemní kulturu, kde lidské hodnoty hrají důležitější roli než formální pravidla, nejrůznější zaměstnanecké benefity, výběr školení zčásti zajišťovaný samotnými zaměstnanci mezi sebou či spousta drobných, veselých, kulturně-společenských akcí.

Stát na stupních vítězů dvakrát po sobě se ještě nikomu nepodařilo. „Tvrdíme, že v práci trávíme příliš mnoho času na to, abychom do ní chodili neradi a nespokojeni.  Opakované ocenění je pro nás důkaz, že tato cesta sice rozhodně není lehká, ale zato velmi úspěšná,“ komentuje Martin Černohorský, výkonný ředitel společnosti Et netera a.s.

Více o soutěži Nejlepší zaměstnavatelé České republiky se dozvíte na www.BestEmployers.cz

ET NETERA a.s. (www.etnetera.cz) je ryze česká společnost, která pro své zákazníky vytváří weby. Weby velké rozsahem, nápadem, vlivem. Naši spokojení klienti díky nim komunikují se zákazníky, partnery a zaměstnanci, prodávají, nakupují, zkrátka dělají svůj byznys. Za svou práci ET NETERA získala mnohá zahraniční i tuzemská ocenění (Firma roku Hl. m. Prahy, IEA, IBA, EBA, Fast50 atd.). Mezi klienty společnosti patří např. Allianz, Annonce, Ahold, Datart, Fortuna, Nivea, Nokia, Telefónica O2, Siemens, Volksbank a další.