EAGET – jediné přehrávače s podporou slevových serverů

Do všech přehrávačů EAGET, jejichž výhradním distributorem v ČR je společnost INTELEK, byla přidána funkce pro sledování nabídek slevových serverů. Jedná se o další krok, kterým se přehrávače EAGET stávají atraktivními pro české zákazníky.  (TZ)

Praktické členění nabídek

Oblíbenost slevových serverů roste mezi českými zákazníky každým dnem a proto se INTELEK rozhodl vyjít majitelům přehrávačů EAGET vstříc a integroval do prostředí přehrávače procházení nabídek jednoho z největších agregátorů – serveru Slevydnes.cz. Díky tomu mohou majitelé přehrávačů přímo na televizní obrazovce procházet denně stovky zajímavých cenových nabídek, které jsou pro ně nachystány.

Aby bylo vše maximálně přehledné, jsou nabídky již v základní nabídce rozčleněny podle 33 měst. Uživatelé tak nemusí procházet slevy, které se jejich regionu vůbec netýkají, což celou práci maximálně urychluje. Každou nabídku je samozřejmě možné otevřít až na úplný detail.

Televize a rádia samozřejmostí

Nedílnou součástí všech přehrávačů EAGET je již také podpora on-line vysílání českých i slovenských televizních a rozhlasových stanic. Unikátní je pak přístup do vysílacích archivů předních televizních stanic, díky kterému si může každý divák vychutnat reprízu svého oblíbeného pořadu, kdykoli potřebuje. K dispozici je celkově více než 100 televizních programů, které jsou navíc tematicky velmi přehledně rozčleněny.

Speciální kapitolou jsou pak zahraniční televizní stanice a kanály na serveru YouTube. Ty jsou zaměřené hodně na malé diváky, kteří si tak mohou vybírat přímo z nabídky jednotlivých oblíbených seriálů. Nabídka se ale neomezuje jen na webové vysílání, ale je možné sledovat i nejrůznější podcasty českých rozhlasových stanic nebo webů.

„Jak jsme našim partnerům a zákazníkům slibovali již při uvádění přehrávačů EAGET na trh, v jejich rozvoji budeme neustále pokračovat. Nepřetržitě se rozrůstající nabídka funkcí je toho jasným důkazem. Díky našemu týmu programátorů jsme navíc na nové trendy schopni reagovat velmi pružně, což v konečném důsledku pocítí především koncoví uživatelé. Nové funkce se totiž v přehrávači objeví samy bez nutnosti jakéhokoli zásahu ze strany uživatele. To také činí přehrávače EAGET jedinečnými na českém i slovenském trhu,“ komentuje nové funkce Jan Vrchota, ředitel marketingu společnosti INTELEK

Nové funkce pro všechny a bez instalace

Nové funkce slevových serverů i neustále se rozšiřující se nabídka televizních a rozhlasových stanic se majitelům přehrávačů EAGET zobrazí automaticky, bez nutnosti jakékoli instalace. Funkce jsou navíc dostupné u všech modelů přehrávačů EAGET.

Jedinou podmínkou je mít v přehrávači nainstalovaný firmware 4.13 (případně novější), který je možné získat a snadno nainstalovat ze stránek www.eaget.cz. V drtivé většině dnes prodávaných přehrávačů je již ale tento firmware nainstalován, což si může majitel zkontrolovat skrze systémové informace v nabídce přehrávače.

Multimediální přehrávače EAGET je možné zakoupit u vybraných partnerů společnosti INTELEK. Více informací o přehrávačích je k dispozici na webu www.eaget.cz.

O společnosti INTELEK spol. s r.o.

INTELEK (www.intelek.cz) je distributor s přidanou hodnotou v oblasti komponent a systémů pro počítačové sítě, přičemž má ve svém portfoliu více než 30 značek z této oblasti. V oblasti strukturované kabeláže zaujímá tržní podíl 27 % (značky Solarix, RiT, Signamax). Dosahuje také více než 90% podílu na trhu WiMAX technologií (značka Alvarion). INTELEK vedle standardních řešení dodává i průmyslové síťové prvky Signamax a Solarix do náročných prostředí a obsluhuje významnou část trhu bezdrátových sítí nejen v oblasti domácích zákazníků (značka Tenda), ale i těch firemních, kde nabízí řešení na základě unikátní Wi-Fi 4. generace (značka Extricom). INTELEK poskytuje obchodní a technickou podporu zákazníkům, iniciuje výrobu nových komponent a podílí se na vývoji produktů a jejich testování.