Nová služba pro nevyužité slevové kupóny

Počátkem srpna byl spuštěn portál Voucherynaprodej.cz, který nabízí svým návštěvníkům možnost prodat nebo koupit nevyužitý slevový voucher.

„Chceme se zaměřit na majitele slevových poukazů, kteří nemají čas na jejich využití. Na našem portálu ho mohou nabídnout ostatním návštěvníkům ke koupi.“ říká David Hampl, spoluzakladatel portálu. (TZ)

Prodej i nákup probíhá formou aukce. Prodávající si zvolí počáteční cenu, od které se začíná dražit. Každé přihození na aukci je závazné a kupon získává uživatel, jehož nabídka je po ukončení aukce nejvyšší. Samozřejmostí je i možnost prodat ihned, za pevně stanovenou cenu.

Kupující tak budou mít šanci zakoupit poukaz, který v nabídce slevových serverů promeškali nebo si jeho koupí ještě nebyli jisti. V případě jakýchkoliv nejasností, položí svůj dotaz přímo v diskusi, která je vedena u každé nabídky.

Veškeré transakce probíhají samostatně mezi jednotlivými účastníky. Ti se spolu dohodnou na způsobu platby a na předání či zaslání voucheru. Tyto podmínky si každý prodávající zvolí už při zadávání aukce.

Portál klade velký důraz na bezpečnost obchodů. Uživatelé portálu jsou ověřováni dopisy, vzájemně hodnotí jak sebe, tak i obchod samotný. Každý kupující má také možnost požádat o ověření zakoupeného voucheru. „Na základě této žádosti ověříme nabízený slevový voucher a zajistíme celý proces transakce mezi prodávajícím a kupujícím,“ dodává Hampl.