S monitorem Samsung TA950 nebudete chtít uvěřit, že to není skutečnost

Strhující pocit z realistického a přirozeného 3D obrazu nemusíte zažívat pouze prostřednictvím moderní televizní obrazovky. Špičkový monitor Samsung TA950 s vestavěným TV tunerem a HDTV zprostředkovává díky své unikátní funkci 3D HyperReal Engine širokou škálu 3D obsahu, a to v kvalitě doslova mimo současnou realitu. Nejen filmy či videohry, ale i televizní vysílání a další multimediální obsahy ve formátu 3D vás pokaždé ohromí. Úžasné kvality obrazu dosáhnete s monitorem Samsung TA950 také u 2D formátů, které navíc můžete, podobně jako u televizorů Samsung, konvertovat na 3D obraz a užít si tak oblíbený film či seriál trojrozměrně. Součástí příslušenství monitoru jsou proto také aktivní 3D brýle. (TZ)

„Vzhledem k naprosto dokonalému a specifickému designu se monitor Samsung TA950 hodí do každé moderní domácnosti,“ říká Stanislav Coufal, produktový manažer IT divize Samsung pro oblast monitorů. „Vizuální zážitky při užívání monitoru, ať už jde o hry či zábavný obsah, poté zcela pohltí smysly spotřebitele a ten se jednoduše a velmi rychle s produktem doslova sžije,“ dodává Coufal.

Další jedinečnou vlastností monitoru Samsung TA950, která maximálně zpříjemňuje sledování filmů či videí, je velmi široký pozorovací úhel. Technologie Samsung Magic Angle Vertical přináší dokonalý obraz, i když nesledujete obrazovku přímo zepředu. Můžete se tak na monitor dívat vsedě, ve stoje nebo vleže z pohovky a pokaždé uvidíte pomocí 20 různých nastavení úhlu pohledu (10 směrem nahoru a 10 směrem dolů) prvotřídně jasný a barevný obraz.

Jedinečný 3D LED displej monitoru Samsung TA950 je však jen jednou z mnoha jeho unikátních schopností. Naprosto nový způsob do používání monitoru vnáší technologie Smart Hub. Smart hub je klíčovým prvkem tzv. chytrého monitoru. Prostřednictvím bezdrátového modulu nebo připojení LAN poskytuje širokou nabídku obsahu včetně stovek aplikací, přístup k sociálním sítím, díky kterému můžete aktualizovat své informace a sledovat žhavé novinky, a mnoho dalšího. A to vše, aniž abyste vůbec zapnuli svůj přenosný nebo stolní počítač! Tato nová úroveň pohodlného používání a přístupu je ve své oblasti úplnou novinkou a rychle změní způsob, jakým jste svůj monitor dosud používali.

Monitoru Samsung TA950 přináší také mnoho možností konektivity, včetně HDMI, USB a kabelových vstupů. Je propojený s internetem a umožňuje přístup k Samsung SMART TV, díky čemuž lze používat například YouTube nebo stahovat různé aplikace Samsung pohodlně přes monitor. Funkce AllShare a ConnectShare pak umožňují surfování na internetu nebo synchronizaci s dalšími digitálními zařízeními.

Samostatnou kapitolou monitoru Samsung TA950 je jeho nepřehlédnutelný, neotřelý design. Autorem je designér Jochen Backs, zakladatel designérské poradenské firmy Studio Backs se sídlem v San Francisku. Inovativní asymetrický vnější vzhled monitoru Samsung TA950 je stejně pokrokový jako technologie obsažené uvnitř.

Technické specifikace:

Samsung TA950
3D LED Monitor

vestavěný tuner DVB-T/T2/C

Full HD 1920×1080
120 Hz
odezva: 3 ms
Pozorovací úhel:

170°/160°

Mega DCR
2 HDMI, 2 USB, 1 RF vstup (pozemní signál/kabelová televize), 1 audio výstup (Mini Jack), 1 digitální audio výstup (optický), 1 PC audio vstup (Mini Jack), 1 komponentní vstup (Y/Pb/Pr), 1 kompozitní vstup (AV), Ethernet (LAN)
Vysoký lesk, černá barva

Asymetrické provedení

Konvertuje 2D→3D

EnergyStar 4,2

Zvuk 3D

7W reproduktory (2) podpora Dolby Digital, SRS TheaterSound HD, DTS 2.0 / 3D Sound

Internet@TV, Allshare, ConnectShare™ (USB2.0)
3D brýle (balíček)

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v osmašedesáti zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog.