EVOLVE Raptor – další dravec v oblasti odolných telefonů s podporou dvou aktivních SIM karet!

Portfolio odolných telefonů EVOLVE dále roste. Po průkopnickém Survivoru, bezkonkurenčním Predatoru a prvním plovoucím telefonu Phantom nyní přichází  Raptor, Dual SIM telefon s vysokou odolností a štíhlým, elegantním provedením.  (TZ)

Značka EVOLVE rozšiřuje portfolio odolných telefonů o další outdoorový model. Přichází EVOLVE Raptor, Dual SIM telefon odolný proti stříkající vodě, prachu a pádům. Kromě technologie Dual SIM naleznete ve výbavě fotoaparát, svítilnu, FM rádio a další.

S vloženou paměťovou kartou jej můžete použít jako ideální přehrávač MP3 do přírody, který nezaskočí déšť ani vlhko.

EVOLVE Raptor je určen pro všechny, kteří očekávají, že jejich mobilní telefon vydrží víc než obyčejné telefony dostupné na trhu.  Ať už jej používáte v přírodě, při sportu, na stavbě, v dílně nebo na poušti, nezklame vás! Extrémně pevné pogumované tělo z něj dělá spolehlivého pomocníka pro každodenní intenzivní provoz.

Zároveň Vám nabízí možnost mít v telefonu vloženy dvě aktivní SIM karty s možností zapnutí pouze jedné SIM karty.

Hmotnost telefonu je pouhých 119 gramů včetně baterie a jeho rozměry jsou 118 x 55 x 19 mm.

Doporučená koncová cena EVOLVE Raptoru je 2 719 Kč s DPH.  Další informace naleznete na www.evolve.cz.

O značce EVOLVE

Vítejte ve světě špičkových technologií a designu za příjemnou cenu. Tento komfort má jméno EVOLVE a je pro vás k dispozici na trzích celé střední Evropy. EVOLVE ve svých výrobcích nabízí nejnovější technologie jako samozřejmost, nikoliv jako bonus za velký příplatek. Podpora výrobků EVOLVE nekončí jejich prodejem zákazníkovi, ale vylepšovány jsou rovněž již prodané modely. Díky aktualizaci firmware lze do nich získat zdarma nové funkce. EVOLVE přináší na trh rovněž řadu specializovaných technologií usnadňujících používání produktů nebo přinášejících rozšířené funkce, jako je například VirtualChannel nebo iConnect. Zakoupením produktu EVOLVE získá zákazník kvalitní výrobek s atraktivním designem, s množstvím funkcí a maximální technologickou výbavou, která bývá u jiných značek za příplatek. Získá maximální českou lokalizaci, záruku, technickou podporu v českém jazyce a garanci pozáručního servisu.