S LAMA Plus na Hungarian Thermal Tour

Již čtvrtý rok pořádá společnost LAMA Plus s.r.o. pro své zákazníky unikátní prodloužený víkend, v luxusním hotelu s lázeňskými wellness procedurami a jedinečnými zážitky, s názvem Hungarian Thermal Tour. Celkem je pro zákazníky připraveno 30 pohodlných sedadel v autobuse. Možnost získat své sedadlo má každý – vyhlášeno je 6 kategorií, ve kterých stačí co nejrychleji splnit stanovený obratový cíl v období 1.7. – 31.10.2011. A pozor! Věrní zákazníci navíc získají speciální bonus a do cílového obratu jim bude započítán také celý obrat za měsíc červen. (TZ)

V jakých kategoriích lze tedy plnit cíle?1. Hewlett-Packard

LAMA Plus je autorizovaným distributorem Hewlett-Packard již 11 let. Ve svém sortimentu nabízí téměř 500 položek inkoustových cartridgí, 260 položek z oblasti laserového tisku, více než 230 položek papírů a fólií pro maloformátový i velkoformátový tisk a 40 položek z oblasti datových médií.

2. LOGO

Značka „LOGO“ tvoří ojedinělou kolekci jak doplňků, tak spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku. Je symbiózou kvality, atraktivního balení a nejvýhodnějších cen poskytujících příležitost pro generování zajímavých marží. LOGO kolekce obsahuje přes tisíc produktů.

3. UPrint

Francouzská značka kompatibilního spotřebního materiálu pro tiskárny 8 výrobců. Zahrnuje více než 100 položek pro inkoustový tisk a více než 50 položek pro laserový tisk. LAMA Plus je výhradním distributorem této značky.

4. TDK + Imation

LAMA Plus je autorizovaným distributorem značek Imation i TDK. Její sortiment zahrnuje téměř 160 položek Imation z oblasti datových a paměťových médií a téměř 130 položek TDK z oblasti datových a paměťových médií, multimédií a kabelů.

5. Dell + Samsung + OKI

Místa v autobuse lze také získat za nákupy spotřebního materiálu značek Dell, Samsung a OKI, z nichž poslední jmenované značky je LAMA Plus autorizovaným distributorem. V sortimentu naleznete téměř 180 položek značky Dell, téměř 150 položek značky Samsung a téměř 360 položek značky Oki.

6. Celý sortiment

Poslední kategorii tvoří veškerý sortiment, který společnost LAMA Plus svým resellerům nabízí. Jedná se o více než 11 000 položek spotřebního materiálu a počítačových doplňků od téměř 80 výrobců.

Prvních 5 nejrychlejších v každé kategorii získá své sedadlo. Ale šanci mají i další v pořadí – v 6 soutěžních kategoriích může jeden zákazník vyhrát jen 2krát, takže jeho případné zbylé 4 výhry připadají ve prospěch následujícího zákazníka v pořadí.

Nákupy u LAMA Plus se teď vyplatí, zajistěte si také své sedadlo. Komfortní ubytování, wellness program s masáží po celou dobu pobytu a speciální večerní program ve skvělé společnosti čeká třeba právě na Vás.

Kompletní informace včetně pravidel soutěže naleznete na www.lama.cz.

O společnosti LAMA Plus

LAMA Plus s.r.o. je ryze českou obchodní společností. Profiluje se jako komplexní zdroj spotřebního materiálu a doplňků pro IT resellery v rámci evropského kontinentu. Společnost je přímým dovozcem originálních materiálů stejně jako cenově dostupnějších materiálů kompatibilních. LAMA Plus je v ČR jediným autorizovaným distributorem výhradně spotřebního materiálu řady předních světových výrobců, např. Hewlett-Packard, Epson, Lexmark, OKI, Brother, Verbatim, Imation, TDK, Goodram. Svým partnerům nabízí také produkty dalších renomovaných značek – Canon, Xerox, IBM, Minolta, Ricoh, Sharp, Kyocera, Toshiba, … LAMA Plus je výhradním distributorem baterií Polaroid, kompatibilních produktů Fullmark, Copygraph, UP  v ČR a SR.

LAMA Plus se odlišuje od ostatních obchodních firem v této oblasti v ČR také vlastní produkční řadou značky LOGO. Tato ojedinělá kolekce počítačových doplňků a spotřebního materiálu pro výpočetní a kancelářskou techniku je symbiózou kvality, atraktivního balení, které výrazně podporuje prodejnost, a nejvýhodnějších cen. Společnost LAMA Plus dodává zboží prodejcům, systémovým integrátorům i renomovaným obchodním řetězcům po celé ČR. Firma má své zastoupení také na Slovensku a v Polsku odkud zásobuje země Evropské unie i další státy Evropy (cca 15 zemí). Již tradičně společnost LAMA Plus vystavuje na veletrzích CeBIT a Paperworld v Německu.Více informací naleznete na www.lama.cz a www.logoland.eu

Distributor LAMA Plus s.r.o. v listopadu roku 2005 založil síť SMAT – síť maloobchodních prodejen specializovaných na spotřební materiál a počítačové doplňky pro kancelářskou a výpočetní techniku. Síť sdružuje 27 prodejen v rámci ČR a SR. Téměř 11000 produktů spotřebního materiálu a počítačových doplňků pro výpočetní a kancelářskou techniku spolu s odborným poradenstvím může nabídnout kterákoliv z prodejen SMAT.

Více informací naleznete na www.smat.cz nebo www.smat.sk.