NHL 12 přichází do obchodů

Společnost Electronic Arts dnes oznámila zahájení prodeje titulu EA SPORTS NHL 12 na českém a slovenském trhu ve verzích pro Xbox 360 a PlayStation 3. „Hra letos obsahuje přes 300 vylepšení a možnost hrát s některými z největších legend NHL, jako jsou například Wayne Gretzky či Mario Lemieux,“ uvedl Dean Richards, generální manažer oddělení týmových a akčních sportů divize EA SPORTS.   (TZ)

Systém Anticipation AI posouvá NHL 12 na vyšší úroveň, neboť hráči se nyní intuitivně rozhodují na základě správného „čtení“ a předvídání vývoje zápasu. Díky Full Contact Physics Engine nyní plně záleží na fyzických parametrech a síle hráčů. Větší útočníci se snáze udrží v prostoru před soupeřovým brankovištěm a mohutní obránci si zase ve stejných situacích lépe poradí s drobnějšími útočníky. Brankáři jsou vůbec poprvé plně dynamičtí a jako živí. Hráči je při kolizi mohou srazit na led nebo odstrčit z brankoviště a svádět s nimi tvrdé souboje.

Další z novinek v NHL 12 představují hokejové legendy. Velikáni NHL jako Wayne Gretzky, Gordie Howe, Mario Lemieux, Chris Chelios, Ray Bourque, Patrick Roy, Jeremy Roenick nebo Steve Yzerman jsou integrováni do prakticky každého herního režimu, včetně nové varianty Be A Legend. V přepracovaném režimu Be A Pro se můžete zařadit po jejich bok. Novinkou v rámci tohoto režimu je možnost simulovat dobu mezi jednotlivými střídáními, kdy za vás všechny zásadní události na ledě sleduje nová funkce EA SPORTS Action Tracker. Díky ní stráví hráči více času samotným hraním, neztratí přehled o situaci v zápase a do dalšího střídání budou na led naskakovat vybaveni všemi potřebnými informacemi.

Režim Hockey Ultimate Team lze nyní nepřetržitě hrát v módu EA Ultimate Hockey League. Novinkou v oblíbeném režimu je možnost hrát proti týmu kteréhokoli uživatele, i když je tento offline, protože jeho tým se stáhne ze serverů EA. Hned od začátku lze hrát proti týmům se stejnou úrovní výkonnosti, ale také rovnou vyzkoušet štěstí proti stovce nejlepších celků EAUHL.

EA SPORTS NHL 12 je druhým sportovním titulem zapojeným do programu EA SPORTS Season Ticket. Předplatitelé programu Season Ticket získali přístup k časově omezené plné digitální kopii EA SPORTS NHL 12 tři dny před oficiálním vydáním hry. NHL 12 vyvíjí studio EA Canada se sídlem ve Vancouveru. Hře bylo uděleno věkové hodnocení PEGI 16+. Informace o NHL 12 přináší portál sportovních her EA na adrese www.easports.cz a facebooková komunitní stránka http://www.facebook.com/easports.czsk.

Tagged