AirLive uvádí na trh OD-2025 HD síťové kamery pro profesionální sledování a bezpečnostní použití

AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představila AirCam OD-2025HD, což je profi 2.0 megapixelová POE kamera určená pro profesionální sledování a bezpečnostní použití. Tato síťová kamera je vhodná pro zařízení, které vyžadují vysokou flexibilitu, kvalitu a výdrž. Tato IP kamera nabízí vynikající kvalitu obrazu v porovnání s běžnými kamerami. Jednou z hlavních výhod AirLive OD-2025HD je foto senzor, vynikající plánovač, aktivní nebo pasivní PoE, kompenzace protisvětla a mnoho dalších funkcí. (TZ)

Se snímačem CMOS AirLive AirCam OD-2025HD poskytuje vynikající kvalitu obrazu během celého dne. Vysokorychlostní procesor umožňuje 30fps (snímky za sekundu)  ve všech rozlišeních a poskytuje maximálně plynulé video ve vysokém rozlišení v porovnání s jinými IP kamerami, které poskytují pouze 15 snímků za sekundu. Uživatelé mohou sledovat živé video přes intranet nebo internet.

Vybavení 24 diodami Infra LED přísvitu umožňuje IP kameře vidět v temné noci. IR cut filtr zajistí kameře automatické přepínání mezi denním a nočním režimem. DI (digitální vstup) konektor je schopen řídit externí senzory, jako např. dveřní senzor, laserové brány a mnoho dalších. DO (digitální výstup) může nést regulátor osvětlení nebo centrální sledovací zařízení.

AirLive OD-2025HD síťová kamera nabízí na trhu komplexní sadu funkcí pro optimální bezpečnost, efektivitu a ovladatelnost. AirLive OD-2025HD používá H.264 kompresi videa, která významně snižuje velikost souboru a šetří cennou šířku pásma a úložný prostor. H.264 je vysoce výkonný standard komprese obrazu, který se může pochlubit mnohem vyšším kompresním poměrem, než MJPEG nebo MPEG-4.

AirLive OD-2025HD je nejlepší volbou pro zajištění vzdáleného monitorování a řízení. Uživatelé mohou používat různé podporované internetové protokoly jako FTP, TCP / IP, SMTP, HTTP a RTSP a tak získat přístup k obrazu z AirCam OD-2025HD z jiného místa. Kamera podporuje obousměrný přenos zvuku . Uživatel se může připojit reproduktor a diskutovat s možnými vetřelcem.

Dopor. cena kamery AirLive AirCam OD-2025 je 8799Kč vč. DPH.

Více informací zde: http://cz.airlive.com/product/product_3.php?pdid=PD1313027422164

AirLive : AirLive (www.airlive.com), jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, poskytuje AirLive produkty jako : Wireless, IP, Security, Broadband communication system a pokročilé inovace pro domácnost, SOHO a SMB. “Simple yet powerful networking” je filosofie naší společnosti pro všechny produkty. AirLive produkty jsou jako Vaši spolehliví přátelé v životě, kteří Vám vždy pomohou. Pro více informací o AirLive produktech, prosím kontaktujte Vašeho dealera nebo navštivte naše webové stránky : www.airlive.com
Kontakt : Líba Krejzlíková, Marketing Manager
Email: liba@airlive.com