BenQ VA LED monitor – ve velkém stylu

Společnost BenQ, přední výrobce stylových digitálních zařízení, představuje dlouho očekáváný 27“ VA LED monitor EW2730V ze série monitorů EW. Ten je ukázkou funkčnosti a jednoduché elegance, kterou vytváří textura kovového chromu. Kromě čistého designu nabízí VA LED monitor rozlišení 1920 x 1080, kontrastní poměr 3 000 : 1, dobu odezvy 8 ms, dva HDMI a čtyři USB porty a několik velice zajímavých funkcí. (TZ)

Vlajková loď řady EW, 27” LED monitor BenQ EW2730V VA, přichází na trh s rozměry, které naplní vaše vizuální očekávání. Model poskytuje vysoký kontrastní poměr 3 000 : 1 pro dosažení větší hloubky obrazu a minimalizaci nežádoucích účinků světla. 8bitový rozsah barev s 16,7M barevných úrovní poskytuje sytou svěžest s vyvážeností v každém snímku.

Další vychytávkou tohoto zařízení je například funkce Smart Focus, která umožňuje zvýraznit vybrané okno nebo oblast, na kterou se chce uživatel soustředit. Za zmínku stojí také PIP & PBP což je funkce díky které může uživatel přijímat signály ze dvou různých zdrojů. Pokud budete nuceni sledovat romantický film v době přenosu fotbalového utkání, můžete být díky této funkci stále v obraze, a to doslova.

Ať už preferujete filmy, hudbu, surfování na internetu nebo počítačové hry, s novým VA LED monitorem EW2730V získáte nedozírné možnosti v oblasti digitální zábavy.

Cena produktu je 8.325 Kč bez DPH

Fotografie ke stažení zde

Pro více informací prosím navštivte internetové stránky www.BenQ.cz nebo www.facebook.com/BenQCeskaRepublika

O společnosti BenQ Europe

BenQ Europe, regionální zastoupení společnosti BenQ Corporation s centrálou v Nizozemí, působí na hlavních evropských trzích včetně Rakouska, zemí Beneluxu, střední a východní Evropy, Francie, Německa, Itálie, severských zemí, Ruska, Španělska, Švýcarska a Velké Británie. V duchu hesla této značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“ nabízí BenQ Europe širokou škálu produktů s integrovanými technologiemi: digitální projektory, LCD monitory, LCD TV a digitální fotoaparáty. Díky spojení nadšení a profesionality, dokonalosti a realizace, péče a příspěvků je BenQ jedničkou na světovém trhu DLP® projektorů a patří mezi 3 firmy s největším podílem na trhu projektorů ve více než 22 zemích Evropy. Kromě toho je společnost BenQ Europe specialistou na LED monitory a patří mezi 5 firem s největším podílem na trhu monitorů v různých zemích, jako je například Rakousko, Rusko a Švédsko.

O společnosti BenQ Corporation

BenQ Corporation, přední dodavatel síťových lifestyle digitálních zařízení, je všestranná společnost, která vyniká zejména v oblasti designu produktů, zobrazovacích technologií a mobilních technologií. BenQ nabízí bezkonkurenční šíři a hloubku lifestyle produktů a integrovaných technologií napříč platformami v duchu hesla značky „Bringing Enjoyment and Quality to Life“, včetně digitálních projektorů, LCD monitorů, notebooků, netbooků, All-in-One PC, LCD displejů, digitálních fotoaparátů, paměťových zařízení, čteček e-knih, mobilních telefonů, paměťových médií a zařízení standardu HID, jako jsou například myši a klávesnice.

O skupině BenQ Group

BenQ Group je v současnosti složena z nezávisle fungujících společností, které sdílejí zdroje a využívají vzájemných synergických efektů. Mezi společnosti skupiny BenQ Group patří BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (patří mezi 3 nejlepší světové výrobce velkorozměrových TFT-LCD panelů), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ Materials Corp., BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, BrightView Corp., Cando Corporation, Daxin Materials Corp., Darwin Precisions, Ltd, Dazzo Technology Corp., Forhouse Corp., SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp., Raydium Semiconductor Corp., Trident Medical Corp. a Wellypower Corp.