Infor10 Supply Chain Execution – pokročilé SCM řešení s vyšší rychlostí a jednodušší logistikou

PRAHA – 17. října 2011 – Společnost Infor, přední poskytovatel podnikového softwaru s více než 75 000 zákazníky, ohlásila dostupnost Infor10 Supply Chain Execution, nové aplikace, která pomáhá eliminovat překážky v informačním toku, pracovat rychleji a dodávat vyšší zákaznickou hodnotu za méně nákladů. Integrací skladového hospodářství, řízení pracovních úkolů, vyúčtování a plánování dopravy do jednoho řešení redukuje Infor10 Supply Chain Execution komplexnost, automatizuje repetitivní procesy a podporuje kvalifikované rozhodování. (TZ)

S využitím Infor10 ION, inovativní integrační platformy, se mohou aplikace snadno propojit s dalšími řešeními v dodavatelském řetězci. Infor10 Supply Chain Execution lze integrovat s klíčovými podnikovými řešeními, včetně ERP, zákaznických systémů pro řízení vyváženosti zásob a transakcí a dalších řešení u zákazníků.

Novinky:

  • Infor10 Supply Chain Execution (Infor10 SCE) nabízí výrobcům, distributorům, retailerům a poskytovatelům logistických služeb jednotný přístup pro automatizaci
    a zjednodušení komplexních procesů pro řízení skladů a dopravy.

  • Implementace jednoho řešení, které splňuje různorodé potřeby dodavatelského řetězce, umožňuje podnikům omezit implementační rizika, dobu implementace a provozní náklady.

  • Infor10 Supply Chain Execution využívá pokročilých integračních nástrojů, které umožňují rychleji zadávat kmenová a transakční data, efektivněji přidávat nové zákazníky a generovat nové příjmy.

  • Klíčové funkcionality Infor10 Supply Chain Execution zahrnují:

    • Lepší řízení pracovní síly – uživatelé mohou sledovat plnění pracovních úkolů v reálném čase s cílem měřit výkonnost pracovní síly, optimalizovat distribuci práce s využitím funkce pro řízení úkolů a analýz, snáze vyúčtovávat ne-transakční aktivity a využívat snadno pochopitelná rozhraní, což šetřící čas na školení.

    • Automatizované řízení zásob – řešení automatizuje řízení zásob a přepravní aktivity s cílem redukovat úrovně zásob, kdekoliv je to možné, a účinně řídit životnost produktu bez nutnosti zbavovat se zastaralých produktů.

    • Samoobsluha pro zákazníky, dodavatele a zaměstnance – Zákazníci mohou sledovat stav svých objednávek s využitím interaktivního webového portálu a také cíleně umisťovat zásoby do skladu a generovat skladové kódy. Dodavatelé mají k dispozici nástroje k řízení svých vlastních zásob a k tištění a lepení štítků na distribuované zboží. Zaměstnanci a manažeři mají lepší přehled o svých skladových operacích.

    • Nové služby s přidanou hodnotou – Podniky mohou rychle a snadno nabízet zákazníkům ziskové služby s přidanou hodnotou, jako je například tvorba produktových balení, podpora prodeje a vyúčtovací služby.

    • Přesné reportování a upozorňování – Integrované reporty a ad hoc reportování poskytuje manažerům a zákazníkům přesnější výkazy. Upozorňovací funkcionality snadno detekují problémy a doručují je zodpovědným pracovníkům s cílem eliminovat závažné problémy.

Komentář zákazníka

„Zvolili jsme řešení Infor10 Supply Chain Execution, protože nabízí komplexní podporu pokrývající naše distribuční požadavky, dokonce i v korelaci s tím, jak se naše potřeby vyvíjejí v čase,“ řekl David Schroeder, viceprezident zodpovědný za IT ve společnosti Lava Supply Chain Solutions. „Jak naše společnost roste, jsme schopni v rámci našeho skladového řešení přidávat další funkcionality typu řízení přepravy, 3PL účtování a řízení pracovních úkolů, aniž bychom potřebovali instalovat či integrovat samostatná separátní řešení. Protože je tato funkcionalita zabudována do řešení Infor10 SCE, můžeme získat významné úspory času a nákladů díky řešení, které je schopné účinně řídit náš neustále se měnící distribuční systém.“

Komentář Infor

„Současné dodavatelské řetězce vyžadují rychlost a okamžité rozhodování v oblasti plánování, nákladů, termínů, přepravy a zákaznických požadavků,“ řekl Brent Forden, produktový manažer pro oblast SCM ve společnosti Infor. „Aby bylo toto možné, je potřeba potřeba mít správné informace v reálném čase z jediného zdroje. Proto přicházíme s řešením Infor10 Supply Chain Execution. Umožňuje našim zákazníkům činit lepší a rychlejší rozhodnutí vedoucí ke zlepšení jak provozní efektivity tak důvěry zákazníků.“

Další zdroje

Poznámka: Pro přístup k online obsahu může být vyžadována registrace.

O společnosti Infor

Infor je přední poskytovatel podnikového softwaru a služeb, který pomáhá více než 75 000 zákazníků ve 164 zemích zefektivňovat jejich podnikání a řídit obchodní růst. Více informací naleznete na www.infor.com.