Vyfoťte si s fotoaparátem MultiView MV800 od Samsungu své zimní prázdniny ze všech možných úhlů

Praha – 24. listopadu, 2011 – Fotoaparát MultiView MV800 od společnosti Samsung představený letos v rámci veletrhu IFA si jako dárek o letošních Vánocích zaslouží každý, kdo má rád precizní věci. Dokonalá kombinace stylu, inovací a jednoduchého ovládání umožní hvězdám večírků zachytit ty nejlepší okamžiky nejen vánočních svátků. Za fotoaparátem Samsung MultiView MV800 se ohlédnou všichni přítomní. (TZ)

Díky vyklápěcímu třípalcovému širokoúhlému displeji je fotografování, natáčení videa i prohlížení snímků o rozlišení 16,1 megapixelů snadné

i z extrémního nadhledu nebo naopak podhledu. Potřebujete dokonalý autoportrét, abyste si vylepšili svůj online profil, skvělou skupinovou fotografii ze svátečního setkání přátel a rodiny, anebo nejlepší snímky vaší party na silvestrovském večírku? Displej fotoaparátu Samsung MultiView MV800 vyklápějící se v úhlu 180°  vám pomůže zachytit vždy ty nejlepší okamžiky.

Ultratenký fotoaparát MV800, s propracovaným moderním designem a metalickou povrchovou úpravou je dokonalým společníkem, který se snadno schová do kapsy nebo kabelky, ale když s ním budete fotit, bezpochyby přiláká obdivné pohledy vašeho okolí. Je to zkrátka dokonalý dárek pro ty, kteří jdou s dobou a vědí co je in.

Fotoaparát Samsung MultiView MV800, v němž se dokonale snoubí design a funkce, nabízí nejlepší snímací technologii ve své třídě zaručující prvotřídní výsledky bez ohledu na zkušenost uživatele. Jediným stisknutím tlačítka máte k dispozici širokou škálu kreativních funkcí. Svými letošními fotografiemi z nejrůznějších oslav se tak rádi pochlubíte svým kamarádům, Snímky můžete samozřejmě jednoduše sdílet s přáteli i na sociálních sítích.

Fotoaparát MultiView MV800, vybavený 26mm širokoúhlým objektivem s pětinásobným optickým zoomem, zaručuje špičkovou kvalitu snímku, na němž je čistě a v živých barvách zachycen každý detail. Díky funkci Live Panorama vám na snímku nebude chybět nikdo z velké skupiny spolustolovníků. Jakmile si oslavy vyfotografujete, můžete popustit uzdu své fantazie a pomocí funkcí Magic Frame, Smart Filter a Photo Editor snímky doplnit veselými rámečky, snadno použitelnými efekty či vytvářet storyboardy. Dotykové uživatelské rozhraní Smart Touch 3.0 s tapetou vám dovolí pohybem prstu rychle a intuitivně procházet nabídkami stejně jako u vašeho oblíbeného chytrého telefonu.

Díky spojení špičkové inovace, propracované konstrukce a uživatelsky přívětivých funkcí se fotoaparát Samsung MultiView MV800 stane hvězdou těchto Vánoc mezi kompaktními přístroji. Ať už přemýšlíte o dokonalém dárku pro svého přítele nebo maminku, která se ráda líbí, Samsung pro vás má skvělé řešení při vymýšlení dárků. Nebo si prostě udělejte radost vy!

Doporučená maloobchodní cena včetně DPH činí 5.990,- Kč.

O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v 68 zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.

Více informací naleznete na www.samsung.cz a www.samsung.cz/blog