AirLive představuje inteligentní monitorovací nahrávací software, AirLive CamPro Professional

AirLive, jedna z nejpokročilejších světových značek networkingu a komunikačního zařízení, představuje inteligentní monitorovací nahrávací software, AirLive CamPro Professional, který splňuje většinu požadavků pro profesionální instalace bezpečnostních kamerových systémů. Profesionální verze obsahuje zlepšené funkce analýzy obrazu, které lze použít k různým scénářům sledování zabezpečených objektů. (TZ)

AirLive CamPro Professional nabízí inteligentní analýzu obrazu, který využívá algoritmy a vektory, což umožní objevit neočekávané pohyby nebo chování, které může představovat hrozbu pro lidi, majetek a infrastrukturu. Obsahuje softwarové filtry a interpretuje data zachycená stávajícími IP a CCTV kamerami. Analýza se provádí v reálném čase nebo zpětně v režimu přehrávání pro důkazní účely. CamPro Professional je možno propojit s CMS software, který podporuje nejen AirLive IP kamery, ale také kamery od většiny hlavních výrobců na trhu.

AirLive CamPro Professional je užitečné zejména v aplikacích, kde je možno se setkat s vandalismem. Pokud se útočník například snaží otočit IP kamery na druhou stranu, tento software AirLive CamPro Professional rozpozná útok a vyšle signál na obrazovku nebo pomocí digitálního výstupu zařízení kamkoli. Tento software je vhodný pro použitím s úložištěm Airlive NVR a obsahuje spoustu nových funkcí jako je multi-monitor, E-Map Monitor a inteligentní analýza obrazu.

AirLive CamPro Professional nabízí řadu inteligentních aplikací. Například detekce ztráty objektů tj. lze jej použít na zabezpečení uměleckého díla nebo důležitých předmětů. Dále dokáže rozpoznat podezřelé objekty a upozornit na ně. Další jsou aplikace jako je počítání objektů, rozpoznání obličeje, funkce vylepšení obrazu, s touto funkcí, můžete zlepšit kvalitu obrazu v mlze nebo dešti. Kromě toho obsahuje široký rozsah inteligentních aplikací, které pracují nejen s AirLive IP kamerami,ale jsou také kompatibilní s většinou IP kamer na trhu.

Více informací o tomto produktu: http://cz.airlive.com/product/product_3.php?pdid=PD1318906446394

O AirLive

S téměř dvacetileté zkušenosti sítí, AirLive představuje vysoký výkon a nejvyšší hodnotu vlády, bankovní Telso / ISP / WISP, vzdělávání, Hotel, systémových integrátorů (SI), distributorů ve světě. “Simple yet powerful networking”, AirLive poskytuje vysoce kvalitní / vystoupení a spolehlivé komplexní řešení pro AirLive partnery a průběžně se věnuje poskytování inovativních produktů a řešení pro připojení životy lidí na celém světě jako “AirLive ve vašem životě.” Pro více informací o AirLive produktech, prosím navštivte naše webové stránky: www.airlive.com