AOC uvádí ergonomický 23palcový IPS monitor vhodný pro práci

Praha, 28. 2. 2013 – Společnost AOC dále rozšiřuje svoji profesionální modelovou řadu 60ID o monitor s označením i2360Phu. Tento kousek se může pochlubit 23“ IPS panelem a řadou ergonomických funkcí, díky nimž je skvělým pomocníkem při práci. (TZ)

Dokonalé obrázky díky IPS technologii

IPS je pokročilá LCD technologie. Profesionálové, grafici, fotografové i odborníci z dalších oborů mohou při své práci těžit z extrémně širokých pozorovacích úhlů, vysokého kontrastu a barevné stability obrazu. Se statickým kontrastem 1000:1 (dynamický je 20 000 000:1), krátkou dobou odezvy – pouhých 5 ms –, a jasem 250 cd/m2 tento monitor nabízí skvělý výkon za příznivou cenu.

Ergonomie

Model i2360Phu se perfektně přizpůsobí potřebám uživatele. Funkce PIVOT umožňuje otočit monitor o 90° během několika vteřin a změnit tak polohu z horizontální na vertikální a naopak. Dále se monitor může otáčet až o 360°, což oceníte hlavně během prezentací nebo pracovních schůzek.

Bohatá konektivita

Monitor je vybaven analogovým vstupem VGA a také samozřejmě digitálními vstupy DVI-D a HDMI. Pro větší pohodlí uživatele tento model také disponuje čtyřmi USB porty. Navíc díky zabudovaným reproduktorům není třeba využívat externí audio systém.

Skvělý design

Model i2360Phu na první pohled zaujme svým matným černým povrchem, který perfektně zapadne do téměř každého pracovního prostředí.

Úspora energie

LED podsvícení šetří energii, snižuje výdaje na provoz a také dopad na životní prostředí. Z těchto důvodů monitor i2360Phu splňuje požadavky certifikátů, jako jsou TCO 5.0 a EPEAT Gold.

Prvotřídní servis

Výrobce poskytuje na monitor tříletou záruku, v rámci níž zákazníkovi nabízí i tzv. PUR servis (Pick-Up, Repair and Return). Reklamovaný výrobek vyzvedne u zákazníka, opraví jej a opravený monitor doveze zpátky k zákazníkovi.

O společnosti AOC

AOC je jednou ze světových top značek na trhu monitorů. Vysoká kvalita, prvotřídní servis, atraktivní vzhled, inovativní produkty a ohled na životní prostředí jsou důvody, proč stále více a více zákazníků a distribučních partnerů věří značce AOC. Široká produktová řada monitorů této značky získala četná ocenění. Společnost AOC je pobočkou TPV Technology Limited, největšího světového výrobce LCD monitorů. Více informací hledejte
na www.aoc-europe.com.