Cloudové úložiště Barracuda Copy nabízí další datovou kapacitu zdarma

Společnost Barracuda Networks počátkem letošního roku představila svou novou službu cloudového datového úložiště s názvem Barracuda Copy. (TZ)

Ta je založena na nejmodernějších technologiích pro cloudová datová centra a poskytuje možnost spolehlivého ukládání, sdílení a synchronizace dat. Tato data jsou následně uživatelům přístupná pro sdílení mezi různými typy zařízení včetně mobilních. Během devadesáti dnů od svého spuštění začalo využívat službu Barracuda Copy zhruba půl miliónu uživatelů z celého světa.

Služba Barracuda Copy není určena pouze pro firemní zákazníky, ale její základní verzi mohou zdarma využívat i soukromé osoby. Pro profesionální využití v rámci firem a organizací pak nabízí Barracuda Copy cenově velmi výhodné tarify.

Bezplatná verze Barracuda Copy se nyní stává ještě atraktivnější, neboť společnost Barracuda Networks se rozhodla zvýšit datový limit poskytovaný zdarma z 5 GB na 15 GB. Tento bezplatný limit je možné dále bez omezení navyšovat, a to v rámci “Copy Referral Program”. Stávající uživatelé, kteří službu Barracuda Copy doporučí ostatním, získají dalších 5 GB datového limitu navíc za každého nového uživatele.

Zejména pro zákazníky placené verze Barracuda Copy je velmi atraktivní další novinka s názvem “Fair Storage for All”. Pokud více uživatelů sdílí v rámci Barracuda Copy stejné soubory, započítává se jejich velikost do datového limitu pouze jednomu z těchto uživatelů.

Více informací o Barracuda Networks Copy lze získat na stránkách www.copy.com, kde si můžete službu rovněž aktivovat.

Distributorem produktů Barracuda Networks pro Českou republiku a Slovensko je společnost Gesto Communications