ALWIL Trade spustil nový web www.antivirus-avast.cz pro partnery i zákazníky

V Praze 29. května 2013 – Společnost ALWIL Trade, spol. s r.o., dodavatel komplexních informačních technologií a distributor produktů avast! pro český a slovenský trh, spustila nový web zaměřený na podporu prodeje produktů avast! – www.antivirus-avast.cz. (TZ)

Web je k dispozici jak stávajícím a potenciálním partnerům společnosti ALWIL Trade, tak i koncovým zákazníkům z České republiky i Slovenska. Slovenská stránka je spuštěna na www.antivirus-avast.sk a disponuje shodným obsahem. Jednou z výhod nového webu je snadné objednání produktů díky zjednodušenému a přehlednému objednávkovému formuláři, který zrychluje proces při zadání objednávky. Na webu jsou k dispozici informace týkající se jednotlivých řad produktů avast! určených pro domácí i firemní uživatele, detailní charakteristiky produktů,  aktuální informace o nových produktech avast! včetně cenových podmínek. Dalším významným plus je poskytování kvalitní rychlé technické a obchodní podpory v českém jazyce, kterou je ALWIL Trade schopen svým zákazníkům, nejenom prostřednictvím nového webu, nabídnout a zajistit.

Roman Veselý, Sales Manager, ALWIL Trade, uvádí: „Rozhodli jsme se spustit nový web s přihlédnutí na popularitu produktů značky avast! Chceme vyjít vstříc všem zájemcům o tyto produkty a poskytnout jim komplexní informace o těchto produktech na jednom místě.“

V partnerské sekci naleznou partneři aktuální propagační či speciální promo akce, ceníky produktů, marketingové materiály a další produktové informace. Díky novému webu získají ucelené informace o svých objednávkách, rychlý přehled o svých zákaznících i jednoduchou správu registračních údajů. Více informací na:  www.antivirus-avast.cz .

O společnosti ALWIL Trade

ALWIL Trade, spol. s r.o. je stabilní českou společností působící na českém trhu od roku 1991. Zaměřuje se na komplexní dodávky informačních technologií, návrhy a realizace projektů, dodávky serverů, diskových polí, zálohovacích systémů, síťové infrastruktury, antivirových technologií, správu IT a outsorcing. ALWIL Trade je také dodavatelem osobních počítačů, notebooků a tiskáren. ALWIL Trade je distributorem produktů avast! pro ČR a Slovensko. K významným partnerům patří společnosti HP a VMware. Společnost má zaveden integrovaný systém řízení a je držitelem certifikátů kvality poskytovaných služeb ISO. www.alwil.com .